Studieopbouw Marketing Management

Met de opleiding Marketing Management leer je hoe jij ervoor zorgt dat de klant zijn tijd en geld aan jouw product besteedt.

Afbeelding
ba-marketing-management-vt-emmen.jpg

Uniek onderwijsconcept

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met reallife vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie volgens de design thinking-methode. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen! Je hebt de ruimte om keuzes te maken in jouw leerproces en daarmee te werken aan jouw eigen professionele ontwikkeling en identiteit. Via het werken aan betekenisvolle oplossingen lever je een bijdrage aan de samenleving. Zo word je opgeleid tot een wereldwijze professional die zich thuis voelt in een internationale omgeving.

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Sluit je aan bij het Center for Entrepreneurship

Het Center for Entrepreneurship is dé community voor en door ondernemende studenten. In de community word je niet alleen geholpen aan een antwoord op jouw ondernemers vragen, maar kan je ook inspirerende programma’s en workshops volgen van o.a. professionals uit het werkveld. Op deze multidisciplinaire (werk)plek kun jij verder doorgroeien in het ondernemerschap en jouw onderneming uitbouwen. 

Ontdek het CFE

Studeren in het buitenland en stage

Tijdens de opleiding heb jij veel mogelijkheden om in het buitenland te studeren. Je doet bijvoorbeeld mee aan projecten in andere landen met andere universiteiten in het buitenland. Zo zie je in de praktijk hoe het er in andere culturen aan toegaat. Je kunt ook kiezen voor een uitwisseling met 1 van de ruim 150 partnerscholen, of ga op Grand Tour naar onze eigen campussen in Zuid-Afrika, Thailand of op Bali.

Ook tijdens je stage- en afstudeeropdracht maak je kennis met het buitenland. Je gaat zelf op zoek naar een internationaal opererend Nederlands bedrijf of een bedrijf in het buitenland.

Onze opleiding heeft wereldwijd connecties met bedrijven als Australian Superyachts (Sydney) of Excellent Uitzendbureau (Curaçao). Ook in de regio’s Leeuwarden en Emmen zijn er talloze bedrijven met internationale ambities waar je aan de slag kunt, zoals Douwe Egberts, Holland Trading Group en Friesland Campina. Jij gaat hoe dan ook met de nodige internationale ervaring op zak van school!

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.  

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!