Jouw toekomst na afronding van Marketing Management

Met de opleiding Marketing Management kun je allerlei afwisselende functies vervullen. Omdat marketing overal om ons heen is, is de hele wereld jouw werkgebied. Jij verbindt mensen, merken, producten en bedrijven.

Afbeelding
Students laptop

Beroepen

Ga bijvoorbeeld aan de slag in het bedrijfsleven of een non-profitorganisatie:

  • (Online) marketeer: voert het (online) marketingplan uit. Trekt klanten aan en behoudt ze.
  • Marketing manager: kijkt naar de wensen van potentiële klanten om zo producten aan de man te brengen. Adviseert over de directie over nieuwe producten en markten.
  • Internationaal accountmanager:vertegenwoordigt zijn organisatie wereldwijd en onderhoudt contact met huidige én toekomstige klanten.
  • Marktonderzoeker: onderzoekt alle factoren die de vraag naar een product beïnvloeden, inclusief potentiële markten en klanten.

Doorstuderen

Met je diploma kun je direct aan de slag in het (internationale) bedrijfsleven. Het diploma geeft je, onder voorwaarden, toegang tot (internationale) universitaire masters van bijvoorbeeld bedrijfskunde of economie. NHL Stenden biedt een aantal Engelstalige masterprogramma’s aan zoals de Master Content & Media Strategy.

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Marketing Management op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!