Studieopbouw Logistics Management

De eerste twee jaar van de opleiding Logistics Management leg je een brede basis. In het derde jaar maak je kennis met de praktijk tijdens een stage en kies je voor een specialisatie. Je rondt de opleiding af met een praktische afstudeeropdracht die je uitvoert bij een bedrijf of organisatie.

Tijdens de hele studie ga je aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Iedere periode krijg je workshops die je hierbij helpen. Dit doe je niet helemaal alleen, want je studieloopbaanbegeleider helpt jou hierbij.

Afbeelding
sfeer-ba-logistics-management-vt-emmen01.jpg

Onderwijscatalogus

kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.  

Wil je een dagje meelopen?

Wil je weten of  deze opleiding bij je past? Meld je aan voor een Meeloopdag. Meelopen is alleen mogelijk van oktober tot  juni

Aanmelden meeloopdag

 

Het onderwijsconcept van de opleiding Logistics Management

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

 

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!