Christiaan Serné

Afbeelding
ervaringsverhaal-christiaan-serne.jpg
“De keuze voor de Hotel Management School in Emmen was de perfecte overstap voor mij naar het hoger onderwijs.”
Christiaan Serné
Student Ad Hotel Management School

Christiaan Serné (22 jaar) is tweedejaars student aan Hotel Management School Emmen. Vorig jaar heeft hij zijn middelbare hotelschool diploma aan het Deltion College behaald en de doorstroommodule gevolgd waardoor hij in jaar 2 van de hotelschool in Emmen kon instromen.

Mijn ervaringen

Onze hotelschool biedt een goede combinatie van theorie èn praktijk. Je kunt praktijkervaring opdoen in hotels en bungalowparken in de regio of bijvoorbeeld in Amsterdam. Mijn opgedane kennis kan ik direct toepassen in de praktijk via externe stages en real-life opdrachten uit het bedrijfsleven.

Kleinschalig onderwijs

Wat ik geweldig vind aan onze school in Emmen is het kleinschalige onderwijs en de persoonlijke aandacht. De goede communicatie tussen docenten en mij heeft mij erg geholpen om de overstap tussen mbo en hbo makkelijker te maken.

Internationale toekomstplannen

Mijn toekomstplannen zijn internationale georiënteerd. De keuze voor de hogere hotelschool in Emmen was de perfecte overstap voor mij naar het hoger onderwijs. Het is kleinschalig, persoonlijk en precies wat ik wil. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar en heb ik de keuze gemaakt om door te stromen naar Leeuwarden om mijn Bachelor te behalen. Tussendoor zal ik ook 10 weken in Zuid Afrika mijn keuzemodule Hotel Opening Management volgen. Ik ben van plan om mijn eindstage van 10 maanden in Amerika te volgen. Mijn passie is reizen, culturen ontdekken en het mensen naar de zin maken. Hotel Management School Emmen biedt mij deze opties, en verbetert mijn kwaliteiten waar ik in de toekomst gebruik van wil maken.

Meer weten over deze opleiding? Bekijk dan de opleidingspagina AD Hotel Management School