Algemene afbeelding testimonials

Fians Moorrees

Student Communicatie

Fians Moorrees (23), student Communicatie, heeft al sinds kleins af aan een videocamera in zijn handen. Vanuit de opleiding krijgt hij input om zijn eigen bedrijf te laten groeien en van zijn hobby zijn werk te maken.

Algemene afbeelding testimonials

”In de opleiding kan ik al mijn creativiteit kwijt.”

Communicatie helpt mij met mijn droom

“Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie en het maken van video. Op het moment dat ik voor het eerst een videocamera vast wilde houden, vond mijn vader me veel te jong en was hij bang dat ik hem zou breken. Een aantal jaar later kreeg ik de kans om mijn nieuwsgierigheid verder te ontdekken. Ik was inmiddels groot genoeg en ben begonnen met fotograferen, filmen en editen. De kennis die ik krijg vanuit de opleiding zorgt ervoor dat ik mijn bedrijf, waarbij we veel video’s maken, kan laten groeien. De vakken marketing en consumentengedrag helpen mij om de behoeften van de klant beter te begrijpen. Naast deze vakken krijgen we in verschillende projecten veel kennis over het maken van content. Zo hebben we te maken gehad met het opzetten van een contentkalender, welke je zo in moet richten dat mensen op gezette momenten jouw berichten en daarmee het verhaal van jouw bedrijf zien.”

Uitvoerende kracht

“Voordat ik aan deze opleiding begon, deed ik de opleiding Media Management. Al snel kwam ik erachter dat deze opleiding niet bij me past. Ik werd opgeleid tot manager en daarmee kreeg ik ook veel theorie en dat is niet wat ik wilde. Ik wil mijn creativiteit gebruiken en zelf de uitvoerende kracht zijn. In de projecten zijn we vaak bezig met het maken en creëren van content, welke we onderbouwen met de bijbehorende theorie. De opleiding is heel erg breed en na het afronden van de opleiding kun je bij veel verschillende bedrijven terecht. Dit geeft mij een rustgevend gevoel. Ik weet waarvoor ik dit doe: namelijk een baan waarin ik mijn creativiteit volledig kwijt kan.”

Werken voor een echte opdrachtgever

“Het leukste aan de opleiding vind ik het werken voor een echte opdrachtgever. Soms krijg je een opdrachtgever toegewezen en soms moet je zelf op zoek. Je krijgt binnen de opleiding dus veel verantwoordelijkheid. In het eerste jaar hadden we een project dat valt onder het thema live communicatie. Er moest een buitenspeeldag georganiseerd worden in de wijk Camminghaburen. Samen met mijn groep startten we een samenwerking met een basisschool, waarvoor we de opdracht uitvoerden. Het was zó leuk om die blije gezichten van de verschillende kinderen te zien! Daardoor wisten we duidelijk dat we de juiste snaar hadden geraakt en dat het evenement een groot succes was. Naast het filmen zou ik later ook graag evenementen willen organiseren. Dankzij dit project heb ik er meer vertrouwen in dat dat gaat lukken.”

Meer weten over deze opleiding? Bekijk dan de opleidingspagina Communicatie.