Luca Duppen

Afbeelding
ervaringsverhaal-luca-duppen.jpg
“Iedereen die je tegenkomt bij de hotelschool is enthousiast en van goede wil.”
Luca Duppen
Student Hotel Management

Luca Duppen is student aan de Hogere Hotelschool. Voor hem was een paar jaar geleden de sfeer van de school de doorslaggevende factor. "Waar ik me op andere scholen toch een beetje ongemakkelijk voelde, was dit hier helemaal niet het geval."

Het leuke aan de Hogere Hotelschool is niet alleen het contact met studenten van verschillende nationaliteiten, maar ook dat je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen academisch gezien, ook persoonlijk. Je wordt uitgedaagd, en er zijn veel buitenschoolse activiteiten om aan deel te nemen.

Werk en studie

Momenteel werk ik naast mijn studie voor het Studenten Service Centrum van Hotel Mangement School. Samen met het evenementenbureau van de hogeschool ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van niet alleen de selectiedagen van de opleiding, maar ook de introductieweek!

Ontwikkeling

Iedereen die je tegenkomt op de hotelschool is enthousiast en van goede wil. Docenten willen je oprecht ondersteunen in jouw ontwikkeling. Mijn advies aan aankomende studenten is: doe hier je voordeel mee! Je krijgt een coach die je ondersteunt tijdens je academische carrière hier op de Hotel Management School, maar je kunt eigenlijk bij iedereen terecht. Docenten hebben altijd wel even een paar minuten om je advies te geven. Maak hier gebruik van!

Naar het buitenland

Binnenkort ga ik naar Zuid-Afrika voor mijn minor Lodge Management en daarna door naar Indonesië (Bali) voor mijn minor Entrepreneurship in Action. Kan ik mooi m’n reiswens combineren met studeren!

Meer weten over deze opleiding? Bekijk dan de opleidingspagina Hogere Hotelschool.