Tijdens de Infoavond Werken & Studeren kan je al je vragen stellen aan docenten en deeltijd- en duale studenten.

Je bent van harte welkom bij de:

  • Informatiemarkt
  • Voorlichtingen van bachelor-, master- en ad-opleidingen
  • Workshop ‘Tips van Jacco, deeltijdstudent’
  • Studieadviseur voor advies op maat

Je krijgt uitgebreid de kans om al jouw vragen te stellen aan onze docenten én studenten.

Kijk in het aanmeldingsformulier locatie Leeuwarden voor de aanwezige deeltijd en duale bachelor- en masteropleidingen, associate degrees, post-hbo-opleidingen en cursussen.

Infomarkt

Op de Infomarkt vertellen onze docenten en studenten je graag over onze deeltijd en duale bacheloropleidingen, associate degrees, masters, post-hbo-opleidingen en cursussen. Maak kennis met de studie van jouw keuze en ontdek hoe het is om te studeren aan NHL Stenden. Iedere opleiding is vertegenwoordigd op de infomarkt. Daarnaast geeft een aantal opleidingen klassikale voorlichtingen.

Heb je algemene vragen over studiekeuze of studeren of toelating?

Heb je praktische vragen over het starten van een deeltijd- of duale opleiding? Studentinfo geeft graag informatie over praktische zaken die komen kijken bij het starten van een deeltijd of duale opleiding. Denk aan financiën, bijzondere omstandigheden en het aanmelden of inschrijven voor een studie. Voor vragen over toelating kun je terecht bij onze infotafel Toelating.

Studieadviesgesprek

Ben je er nog niet uit welke deeltijdstudie bij je ambities past? Een studieadviseur van het Studieadviescentrum is aanwezig voor een persoonlijk studieadviesgesprek.

Financiële ondersteuning voor een deeltijd- of duale studie

Wil jij een deeltijdstudie bij NHL Stenden Hogeschool oppakken? Er zijn een aantal financiële regelingen en subsidies waar je wellicht gebruik van kunt maken. Wil je meer informatie over jouw financiële mogelijkheden om weer te gaan studeren? Bezoek de adviseurs van Studentinfo.

Meld je nu aan