Meld je nu aan

Tof! Je eerste stap zet je nu, door je aan te melden voor de Infoavond Werken & Studeren. We zien je graag op donderdag 8 juni.

Onze deuren staan voor je open op donderdag 8 juni tussen 18:00-21:00 uur. Praat met studenten en docenten en stel vragen aan de studieadviseur. Wedden dat jij vol nieuwe inspiratie én energie de deur uitstapt. Wat hebben we te bieden:

  • Alles wat je wil weten over deeltijd en duale opleidingen
  • Ervaringen van bachelor-, master- en ad-studenten
  • Workshop “Tips van een deeltijdstudent” door student Jacco
  • Studieadviseurs, docenten en studenten die graag met je in gesprek gaan

Op het aanmeldingsformulier van Leeuwarden vind je de aanwezige opleidingen en cursussen.

Werken & Studeren markt

Op de informatiemarkt vertellen onze studenten en docenten je alles over deeltijd of duaal studeren bij NHL Stenden. Je kunt er alle informatie inwinnen over de studie van jouw keuze of je ontwikkelbehoefte bespreken. 

Wil je meer weten over het starten van een deeltijd opleiding?
Studentinfo staat voor je klaar om je alle ins- & outs te geven rondom het starten van een deeltijd of duale opleiding. Denk aan de financiën, toelating, bijzondere omstandigheden en het uiteindelijk inschrijven voor een studie. 

Ontwikkelgesprek
Ben je er nog niet uit welke deeltijdstudie bij je ambities past? Een studiekeuzeadviseur helpt je graag om daarachter te komen.

Bijzondere toelating
De 21+ toelating, deficiëntie toetsen en buitenlands diploma, wat houdt dit allemaal in? Stel je vragen aan de voorlichters van Toelating.

Financiële ondersteuning voor een deeltijd- of duale studie
Wist je dat er een aantal financiële regelingen en subsidies is waar je gebruik van kunt maken? De adviseurs van Studentinfo kunnen je vertellen of en voor welke regeling je in aanmerking komt.

Center for Entrepreneurship
Het Center for Entrepreneurship is dé community voor en door ondernemende studenten die het lef hebben voor zichzelf te beginnen. Het CfE faciliteert de ondernemende student naast zijn studie.

Ervaren hoe de infoavond gaat? Neem een kijkje!