Commerciële Economie (Ad) duaal/deeltijd

Jouw toekomst na afronding van Associate degree Commerciële Economie duaal/deeltijd

Met de Ad Commerciële Economie kun je direct aan de slag in de marketing of sales terwijl je doorleert, of geef jij je huidige baan een nieuwe boost. Of het nu voor een klein bedrijf of een multinational is, na deze opleiding heb jij de juiste tools ontwikkeld om in te spelen op de wensen van klanten en commerciёle processen te begeleiden. Zo creёer je meerwaarde voor je organisatie en til je die samen met je collega’s naar een hoger plan. Na het halen van je diploma stopt je groei nog lang niet, want met de skills die jij hebt opgedaan, ben je in staat om je in je toekomstige carrière te blijven ontwikkelen in het commerciële werkveld.

Afbeelding
studenten-emmen-groep-studeren.jpg

Beroepen

Na afronding van het Ad-programma mag je associate degree achter je naam plaatsen, een graad waar je ook internationaal mee voor de dag kunt komen. Een greep uit de functies waarin jij aan de slag kunt:

  • Accountmanager: je bent de contactpersoon voor klanten of opdrachtgevers en houdt je vooral bezig met het onderhouden van de relaties.

  • Communicatiemedewerker: je voert de communicatiestrategie uit voor de organisatie en zorgt dat die goed uitgedragen wordt.

  • Assistent-manager sales-support: je werkt nauw samen met de accountmanagers en coördineert het volledige verkooptraject.

  • Marketingmedewerker: je zorgt dat de marketingstrategie van het bedrijf goed doorgevoerd wordt en werkt mee aan de uitvoer ervan.

  • Of start je eigen bedrijf als zelfstandig ondernemer: je kiest je eigen weg in de wereld van commerciële economie en gebruikt je talenten voor klanten, om hun product of dienst goed op de markt te zetten.

Doorstuderen

Wil je je nog verder ontwikkelen in het professionele werkveld? Na afronding van je studie kun je doorstromen naar verschillende (deeltijd) bacheloropleidingen, bijvoorbeeld onze bacheloropleiding Commerciële Economie.

 

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!