Praktische zaken Serious Gaming deeltijd

Bekijk hieronder welke eisen er komen kijken voor de toelating tot deze opleiding

Afbeelding
sfeer

Toelatingseisen Serious Gaming

Alle hbo- en universitaire bacheloropleidingen verlenen toegang tot de master Serious Gaming. Wel wordt er eerst een intake gedaan om vast te stellen of jouw opleiding en ervaring aansluiten bij de instapeisen. We kijken niet alleen naar je inhoudelijke achtergrond, maar ook naar je Engelse leesvaardigheid en persoonlijke motivatie om de master te doen.

Heb je geen hbo- of universitaire bacheloropleiding, maar functioneer je wel op dit niveau? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Ga jij voor het eerst studeren aan het hbo? Dan betaal je in het eerste jaar waarschijnlijk de helft van het collegegeld wanneer je een voltijd, deeltijd of duale opleiding gaat volgen (m.u.v. een master). Wil je een lerarenopleiding volgen? Dan betaal je waarschijnlijk in zowel het eerste als in het tweede jaar de helft van het collegegeld. Lees meer over deze regeling.

Wettelijk collegegeld 2022/2023 € 2.209
Instellingscollegegeld 2022/2023 € 8.495
Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895