Praktische zaken Master Serious Gaming

Voor de opleiding Master Serious Gaming zijn verschillende vereisten nodig om toegelaten te worden tot deze opleiding. Deze toelatingseisen vind je hieronder.

Afbeelding
sfeerfoto coffeecorner

Toelatingseisen 

Alle hbo- en universitaire bacheloropleidingen* verlenen toegang tot de master Serious Gaming. Daarbij organiseren we een intake om vast te stellen of jouw opleidingsachtergrond, ervaring en motivatie aansluiten bij de master. De intake is niet bedoeld als een extra selectie, maar wel als een gedegen manier om bewust voor de opleiding te kiezen en om een vliegende start te kunnen maken. Wil je meer weten over de Master Serious Gaming? Dan nodigen we je graag uit voor een oriëntatiegesprek, dat kan simpel met het sturen van een mail naar onze coördinator van de Voltijd-variant, Guido Swildens.

Inschrijven

Aanmelden voor een studie doe je via Studielink. Je kunt ook vooraf een oriёntatiegesprek aanvragen.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895
Wettelijk collegegeld 2024/2025 € 2.530
Instellingscollegegeld 2024/2025 € 9.730

Afbeelding
meisje met telefoon

Virtual Tour Leeuwarden

Beleef onze campus in Leeuwarden, check onze virtual tour.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!