Deeltijd studeren

Heb jij al een baan, maar wil je jouw ambities waarmaken om de volgende stap in je carrière te zetten of jezelf te verdiepen in je vakgebied? Dan past een deeltijdstudie perfect bij jou.

Deeltijd studeren betekent dat je gemiddeld één dag per week naar NHL Stenden komt voor colleges, klassikale lessen of opdrachten die je uitvoert met medestudenten. Daarnaast kun je thuis studeren op een moment dat het jou past. Zo kun je de opleiding goed combineren met je werk en/of gezinsleven.

Deeltijd studeren doe je voor een groot deel in je eigen tijd en op je eigen tempo. Je werkt aan praktijkgerichte opdrachten en leert van docenten, coaches, experts uit het werkveld en studiegenoten. De opgedane kennis en vaardigheden pas je direct toe in de praktijk.

In sommige gevallen moet je een relevante werkplek hebben om opdrachten uit te kunnen voeren. De meeste deeltijdopleidingen duren vier jaar, maar een aantal kun je ook verkort doen. Dat hangt af van jouw eerder behaalde diploma’s en de kennis en ervaring die je al hebt.

Ontdek hier al onze deeltijdopleidingen