Ad-toptalenten NHL Stenden

Afbeelding
Ad-toptalenten NHL Stenden

De Associate degree (Ad) is sinds januari 2018 een eigenstandige hbo-opleiding op niveau 5. Toch is de Ad-opleiding nog erg onbekend. De hoogste tijd om wat meer aandacht te geven aan dit opleidingsniveau en de Ad- studenten van NHL Stenden in het zonnetje te zetten. Twaalf Ad-studenten zijn voorgedragen door hun opleiding en werkgever als Ad-toptalent. Donderdag 22 oktober zijn er drie daarvan genomineerd voor de landelijke Ad-toptalenten prijs door CvB lid Oscar Couwenberg.

En de winnaars zijn…

Bekijk de twaalf bijzondere voordrachten met elk hun eigen prestatie en verhaal. Alle twaalf op zich hele bijzondere opdrachten en verhalen. Dit maakte de jurering om tot 3 nominaties te komen erg lastig. Alle studenten waren winnaars en ontvingen een ‘beker’ met een bos bloemen thuis. In willekeurige volgorde zijn genomineerd voor de landelijke nominatieronde:

  • Ilse Borst (Ad Online Content Creator)
  • Sabine van Dijk (Ad Hotel Management School)
  • Nynke Woerts ( Ad Service, Welzijn & Zorg)

Van harte gefeliciteerd!

Landelijke Ad toptalenten verkiezing

Sinds 2018 wordt er jaarlijks een landelijke verkiezing gehouden voor de Ad Toptalenten, georganiseerd door het Platform Associate degree van de Vereniging Hogescholen. Vanuit circa 1500 Ad-studenten van NHL Stenden zijn door de opleidingen twaalf studenten als NHL Stenden Ad-talent naar voren geschoven. Zij vielen op door hun specifieke talent en de studieactiviteiten die ze in hun praktijkgerichte Ad-opleiding hebben laten zien. Van deze twaalf kandidaten mag NHL Stenden drie studenten voordragen voor de landelijke verkiezing.

Voor wie is een Ad-opleiding geschikt?

De Ad opleiding is vooral een geschikte hbo-opleiding voor de student die graag snel (binnen 2 jaar) zijn hbo-diploma wil halen én van een praktische benadering houdt. De Ad-opleiding is sterk praktijk- en beroepsgericht en geschikt voor:

  • de mbo student (of havist) die niet meer 4 jaar wil studeren maar die zich in twee jaar wil door ontwikkelen in de beroepspraktijk (voltijd Ad’s)
  • de werkende (met mbo-4 of havo niveau) die in circa 2 jaar zijn professionalsering (op-, om-, of bijscholing) wil verzilveren met het erkende hbo Ad diploma. (in deeltijdse of duale Ad’s)

Meer informatie over de Ad-opleiding.

Meer nieuws