Feestelijke opening Center for Entrepeneurship (CfE) groot succes!

Afbeelding
opening

Dinsdagmiddag 29 maart vond de kick-off plaats van het CfE en werd het lint in het bijzijn van zo’n 100 studenten, ondernemers en docenten doorgeknipt door Marc Otto en Hayo Apotheker. Het CfE bestaat inmiddels al zo’n 2 jaar, maar een officiële opening bleef tot nu toe uit. Sinds kort zijn ze te vinden op een nieuwe plek op de campus in Leeuwarden én hebben ze een locatie in Emmen geopend.  

De middag bestond onder andere uit een welkomstwoord door de founder Rasheed Swenandan, een netwerklunch én een inspirerende lezing van onze gastspreker Arno Donkersloot van distilleerderij Hooghoudt. Het CfE stimuleert studenten die ondernemer willen worden of dit al zijn. Door de samenwerking op te zoeken met ondernemers kunnen studenten gecoacht worden in hun ondernemerschap. Ook docenten die meer willen doen met ondernemen tijdens hun colleges zijn van harte welkom.  

Onze founder Rasheed Sewnandan: “Wie niet deelt, vermenigvuldigt niet. Door onze kennis en studenten met elkaar te delen komen we intern en extern veel verder. Daarom is het zo’n mooie stap dat het Center for Entrepreneurship nu officieel geopend is.” 😄 

Het CfE is een laagdrempelige community waar iedereen welkom is. Wil je meer weten over het CfE of een event bijwonen? Lees hier meer.