Student David de Waal wint Rabo Ondernemersprijs met JaDa Stroom

NHL Stenden student David de Waal, student van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management en volger van de minor De Noorderlingen, is bekroond met de prestigieuze Rabo Ondernemersprijs. Met zijn onderneming, JaDa Stroom, heeft hij een prijs van € 10.000 euro gewonnen.

De Waal, ook een enthousiast lid van de Center for Entrepreneurship community, is vereerd met het winnen van de Rabo Ondernemersprijs en ziet dit als een bevestiging van zijn ondernemerschap. Hij startte zijn onderneming tijdens de Covid-periode, waarbij hij onder andere via bol.com verkocht. De prijs van € 10.000 euro stelt David in staat om verder te investeren in JaDa Stroom en de groei van zijn bedrijf te stimuleren.

Jada Stroom richt zich op het bieden van duurzame energieoplossingen en heeft al veelbelovende resultaten laten zien. JaDa Stroom streeft ernaar ervoor te zorgen dat niemand onderweg zonder stroom komt te zitten, zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Het bedrijf levert plug & play zonnepanelensets voor voer- en vaartuigen.

Het Center for Entrepreneurship is trots op de prestatie van David en blijft zich inzetten om studenten te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en -ideeën.