Anna Bartelds MA (1985) is sinds september 2021 verbonden aan de onderzoeksgroep Cybersafety. Zij heeft onder andere onderzoeken verricht naar privacy en ethische aspecten rondom smart city toepassingen en online interventies tegen online aangejaagd geweld.  

Afbeelding
Anna Bartelds

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op via e-mail.

anne.bartelds@nhlstenden.com

In 2015 rondde Anna haar master Midden-Oostenstudies af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voorafgaand aan deze master heeft ze de bachelor Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie behaald met als specialisatie conflicten in het Midden-Oosten.  

Na haar opleiding is Anna werkzaam geweest bij de afdelingen Openbare Orde en Veiligheid en het Sociaal Domein van de gemeente Groningen. Hier heeft Anna zich onder andere beziggehouden met de aanpak van polarisatie en radicalisering, en gezondheidsbeleid.  

Sinds 2018 is Anna werkzaam binnen de NHL Stenden als docent-onderzoeker voor de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Als docent begeleidt Anna studenten binnen de minor Criminal Mindhunters: Criminologie in de praktijk bij onderzoeken naar sociaal-politiek geweld en is zij afstudeerbegeleider van meerdere studenten.  

Lectoraat