Sinds 2019 zet Charlotte zich in voor het lectoraat als onderzoeker en project ondersteuner rondom het thema mediawijsheid. Hierbij is ze een drijfveer voor het Platform Mediawijsheid Friesland, waarbij ze met organisaties in Friesland samenwerkt en initiatieven organiseert die bijdragen aan de mediawijsheid van burgers en organisaties. Door haar interesse in de verschillende aspecten van media in de maatschappij heeft zij onder andere onderzoek gedaan naar podcast formats voor zowel kinderen (8-12 jaar) als hun ouders, een project gestart waarbij studenten analyses maakten van betekenisvolle communicatie in tijden van corona en heeft ze voor haar Master Content & Media Strategy onderzoek gedaan naar de (online) communicatie voorkeuren tussen onderwijsinstellingen en samenwerkende organisaties.

Afbeelding
Charlotte van Hasselt

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op via e-mail.

charlotte.van.hassel@nhlstenden.com

Lectoraat.osm@nhlstenden.com

Charlotte is gemotiveerd om samen met studenten, docenten en organisaties te werken aan innovatieve projecten. Zo werkt ze momenteel mee aan de European Influencers Academy, een nieuw initiatief vanuit het lectoraat Organisations and Social Media.

Project

European Influencers Academy

De European Influencers Academy is een initiatief dat onderzoek doet op het gebied van responsible influencing. Door het organiseren van Swipe Up weken, komen 10 Europese influencers bij elkaar in Leeuwarden. Tijdens deze weken volgen influencers een programma met masterclasses, discussies en onderzoeken rondom het thema responsible influencing. Door het dialoog aan te gaan en samen te werken met influencers, studenten, docenten en externe organisaties leren we verschillende perspectieven kennen.

https://www.nhlstenden.com/projecten/european-influencers-academy 

https://europeaninfluencersacademy.com/

 

Lectoraat