Header Open Dag

Online Open Dag

11 juni 2020

Wil jij in september beginnen aan jouw vervolgstudie, maar vind jij het lastig om in deze periode een definitieve studiekeuze te maken? Of wil je alvast ontdekken welke voltijd opleidingen wij aanbieden? Neem dan deel aan de Online Open Dag op donderdag 11 juni. Stel jouw prangende vragen aan onze docenten en studenten zodat jij de volgende stap kan zetten.

  • Ontdek alles over jouw favoriete studies tijdens onze online voorlichtingen en chats
  • Proef de sfeer van onze hogeschool  
  • Ontdek jouw talenten met een studiekeuzetest
  • Ga online in gesprek met een studiekeuzeadviseur
  • Schrijf je direct in voor jouw studie 

Wat en wanneer?

Wat?

Online Open Dag
Voltijd opleidingen

Wanneer?

Donderdag 11 juni

Hoe laat?

10.00 - 17.00 uur

Bekijk het programma

328.1 KB (.PDF)

Aanmelden

Meld je aan en word op de hoogte gehouden van het volledige programma.

Studiekeuzeadvies

Vind je het lastig om een definitieve studiekeuze te maken? Ga tijdens de Online Open Dag in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor persoonlijk advies of stel je vragen tijdens de live stream van het studieadviescentrum

Ervaringen

Onze studenten vertellen jou graag hun ervaringen over hoe het is om aan onze hogeschool te studeren. Chat met onze studenten en stel al jouw vragen om te ontdekken of een opleiding écht bij je past.

Proef de sfeer

Om de sfeer op onze hogeschool zo goed mogelijk te ervaren hebben wij een digitale tour voor jou klaargezet met verschillende video’s. Meld je aan en ontdek onze (campus)locaties.

Online voorlichtingen en LIVE Q&A’s

Meer weten over een opleiding? Bekijk dan de online voorlichting of stel jouw vraag direct aan onze docenten en studenten tijdens een live Q&A. Meld je aan voor de Online Open Dag om het programma per mail te ontvangen.

minke-faber

”Ik wilde direct de juiste keuze maken, die druk legde ik vooral mijzelf op”