Online Open Dag

Heb jij de Online Open Dagen op donderdag 10 juni gemist? Geen paniek. Registreer je hieronder en kijk alles op je gemak nog eens terug. Zo heb jij tot 25 juni unieke toegang tot alle voorlichtingsvideo’s en opnames van de live sessies met studenten en docenten.

Wat en wanneer?

Wat?

Online Open Dag
Voltijd opleidingen

Wanneer?

Donderdag 10 juni 2021

12.00-21.00 uur
 

Locaties

Online

Registreren

Wil jij de Online Open Dag nog eens terugkijken? Of kon je er niet bij zijn maar ben je toch benieuwd naar de voorlichtingsvideo’s van onze voltijd opleidingen? Registreer je hieronder en ontvang jouw unieke toegangslink waarmee je tot 25 juni alles nog eens rustig kunt kijken.

Studiekeuzeadvies

Wel-niet-wel-niet-wel-niet…Heb je ook nog geen idee wat je wil studeren of twijfel je tussen verschillende studies? Ga live in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. Ze geven je handige tips om een stap verder te komen in jouw keuze.

Online voorlichtingen

Dé ideale manier om jouw vragen te stellen aan onze docenten en studenten. Meld je aan zodat jij precies weet wanneer jouw favoriete opleiding een live voorlichting geeft.

Proef de sfeer

Yes.. het mag weer! Onze deuren zijn geopend voor jou! Kom sfeer proeven op onze locaties, met onze guided tours. Een unieke kans voor jou om voor de start van jouw studie nog eens een kijkje te nemen op onze hogeschool. Meld je snel aan!* Natuurlijk kun je ook tijdens de Online Open Dag sfeer proeven met behulp van toffe video's die wij voor jou hebben klaargezet.

*Je dient je hiervoor apart aan te melden. Een aanmelding voor de online open dag is niet voldoende om een bezoek te kunnen brengen aan onze locaties.

Ik wil graag langskomen!

Gouden tips

Kan jij wel wat hulp gebruiken? Dion vertelt je graag zijn gouden tips voor het maken van de juiste studiekeuze. Lees ze hier!

Dion vertelt je graag meer over zijn studiekeuze

Dion

”Door bewust te kijken naar zijn dagelijkse interesses, zoals voetbal en zijn bijbaan in een grote supermarkt, kwam Dion Nijhof (20) erachter welke studierichting bij hem past.”

Veelgestelde vragen online open dag

Wanneer krijg ik de link naar de online open dag?

Als jij je aanmeldt voor de online open dag, ontvang jij minimaal twee dagen van te voren een e-mail met jouw persoonlijke toegangslink. Meld jij je later aan? Dan ontvang je direct jouw toegangslink in je e-mail. Houd voor de zekerheid je spam mailbox in de gaten.

Wat moet ik doen als ik geen link heb ontvangen?

Check voor de zekerheid je spam mailbox, misschien vind je daar onze e-mail. Bekijk ook de vraag ‘wanneer krijg ik de link naar de online open dag?’. Heeft dit niet geholpen? Dan kan jij je hier opnieuw aanmelden en zorgen wij dat je direct jouw link krijgt.

Hoe bereid ik mij voor op de online open dag? 

De live sessies worden gegeven in Microsoft Teams. Wij raden aan de applicatie van tevoren te downloaden, zodat je snel naar jouw favoriete voorlichting kan! Vind jij het lastig welke vragen je kan stellen? Bekijk dan eens deze video met tips van onze studenten.

Welke opleidingen doen er allemaal mee tijdens de online open dagen?

De online open dag is voor al onze voltijd opleidingen. Meld je aan en word als eerst op de hoogte gehouden van het programma of houd deze webpagina in de gaten! Ook kun je hier ons opleidingsaanbod bekijken. Kan ik als ouder/verzorger meekijken met mijn kind? Geen probleem, ook als je niet op dezelfde locatie bent. Dit kan eenvoudig door jouw link te delen met je ouder/verzorger.

Voor wanneer moet ik mij aanmelden voor een studie?

Wil je in september starten met een voltijd studie? Dan raden wij jou aan om je voor 1 mei aan te melden. Dit geeft je het recht op een studiekeuzecheck, zodat je zeker weet dat deze opleiding bij jou past! Hoe schrijf ik mij in voor een opleiding? Inschrijven voor een opleiding doe je eenvoudig via studielink.nl. Bekijk hier hoe dit moet.