Van bijzondere verhalen van ondernemers tot het bedenken van je businessmodel. Samen met onze partners organiseren we inspirerende en leerzame workshops en evenementen.

Maandelijks organiseren we een diversiteit aan events. Kom eens naar onze befaamde borrel, kom eens luisteren naar 1 van onze gastsprekers of volg bijvoorbeeld een workshop branding. Alle events zijn natuurlijk vrijblijvend. Je vindt het overzicht via Eventbrite waar je je tevens ook direct kan inschrijven.

Eventbrite

HAF winnaars
Pitch voor € 2.500 voor jouw onderneming

Hayo Apotheker Stimuleringsfonds

Heb jij een kick-start nodig voor jouw bedrijf of idee? Dan is het Hayo Apotheker Stimuleringsfonds onderdeel van het Center for Entrepreneurship van NHL Stenden, iets voor jou! Studentondernemers gaan binnen het HAF aan de slag met hun eigen ideeën of onderneming. Het fonds is bedoeld om ideeën en (toekomstige) ondernemingen van studenten naar een nóg hoger niveau te tillen. 

Klup presentatie
Inspiratiecolleges

Behind the business

Laat je inspireren door ondernemers tijdens het ‘Behind the Business’ event. Leer de persoon achter het bedrijf kennen. Wat maakt dat iemand begonnen is met een onderneming? Wat zijn de stappen die de ondernemer doorlopen heeft en welke fuckups heeft de ondernemer overwonnen? Je komt erachter in dit inspiratiecollege.  
 

Business on the beach
Community events

Business on the beach

Tijdens dit event heb je de kans om elkaar te leren kennen, te netwerken, je ondernemersplannen te toetsen bij je communitymembers maar ook even te genieten van al het harde werken. En dat doe je natuurlijk op het strand onder het genot van een drankje!

Aron Weidenaar
Founded in Friesland - Business Lunch Talk

Events van partners

Samen met onze partners hosten we diverse events zoals de Business Lunch Talk. Krijg inzicht in het verhaal van een ondernemer met een goede sandwich en een sapje.