Afbeelding
HAF header

Doe mee met HAF

Maak je klaar voor jouw ondernemersavontuur en ga mee op pad met de kick-start trail

English

Kan jij wel een kick-start gebruiken voor jouw onderneming? Of loop je rond met een idee maar mis je nog financiële middelen, kennis of het netwerk? Doe mee met de kick-start trail van het ‘Hayo Apotheker Stimuleringsfonds van NHL Stenden’. Het fonds wat jou als student een extra financieel steuntje in de rug kan geven bij jouw (toekomstige) onderneming. Maar het wordt nog leuker, we nemen je mee op reis langs een tal van leuke events waar je samenwerkt om jouw onderneming nog scherper neer te zetten. En iedereen die meedoet: WINT! Onder de beste ideeën/ondernemingen wordt in totaal € 25.000 euro verdeeld.

De kick-start trail is een initiatief van het Center for Entrepreneurship.

Hoe maak ik kans?

Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar om mee te doen aan deze te gekke kick-start trail. Om één van de plekken te veroveren stuur jij per video een pitch waarin jij laat zien waarom jij wil mee doen aan deze trail én waarin je wat vertelt over jouw toekomstige ondernemerschap. Word jij geselecteerd? Dan maak jij kans op een fijn steuntje in de goede richting in de vorm van geld, cheque en/of kennis.

Waar bestaat de kick-start trail uit?

De trail bestaat uit meerdere events waarin we jouw idee of onderneming gezamenlijk onder handen nemen. Zo gaan we aan de gang met personal branding, bezig met het Lean Model Canvas, word je geïnspireerd door andere ondernemers en coaches en krijg je direct advies vanuit het werkveld. Tijdens deze events is er natuurlijk voldoende kans om te netwerken en gaan we gezellig samen eten of borrel.  De gehele trail, wanneer de events zijn en wat het programma is maken we 5 september bekend.

Afbeelding
studenten

Wil jij meedoen?

Wat kan ik winnen?

Onder de beste ideeën/ondernemingen wordt in totaal 25.000 euro verdeeld:

  • Er is één geldbedrag van € 2.500,- te winnen
  • Er zijn twee geldbedragen van € 1.000,- te winnen
  • Er zijn drie geldbedragen van € 500,- te winnen

Dit bedrag mag jij vrij inzetten voor jouw onderneming. Dus wil jij investeren in de beste software? Of eindelijk het kantoor huren wat je al een tijdje op het oog hebt? Alles kan en mag. Het is aan jou hoe jij het investeert in jouw onderneming.

Daarnaast zijn er 44 cheques van € 125,- euro te verdienen. Deze cheque verdien je bij elkaar door coins op te halen door deel te nemen aan het programma. Elke coin vertegenwoordigt € 12,50 en per event krijg je 1 coin. Een cheque zet je in om iets aan te kopen voor je ondernemen. Dit doe je door jouw ondernemers gerelateerde factuur in te sturen bij CfE. In totaal zijn er dus 50 prijzen te winnen! Iedereen maakt dus kans op een prijs. Maar er is maar één die er met het geldbedrag van € 2.500,- euro vandoor gaat.

Extra winst

Naast dat je een fijn bedrag en eeuwige roem wint, kan je ook nog een hoop leren. Tijdens de events zorgen we dat jouw idee of onderneming zorgvuldig naar het volgende niveau wordt gebracht. Zo sluiten er diverse coaches aan uit het werkveld waar jij al jouw vragen aan kan stellen. Daarnaast is het een mooie mogelijkheid om je netwerk te vergroten. Nadat je de community van de trail eenmaal hebt meegemaakt wil je natuurlijk ook part of the CfE community zijn. Dus uiteraard maak je automatisch hier deel van uit. Een win – win situatie dachten wij zo!

studenten

Voor wie?

Wil jij meedoen aan Hayo Apotheker Stimuleringsfonds? Tof! Elke student van NHL Stenden welke een boost wil geven aan zijn of haar onderneming of idee is welkom! Of je nu verpleegkunde studeert of accountancy studeert. Heb jij al een (startende) onderneming of loop je enkel nog rond met een idee? Ook dat is beide geen probleem.

Hoe doe ik mee?

Je kan je van 5 tot 27 september inschrijven voor de kick-start trail. Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar om mee te doen met deze te gekke trail. Om één van de plekken te veroveren stuur jij een pitch in waarin jij laat zien waarom jij wil mee doen aan deze trail én waarin je wat vertelt over jouw toekomstige ondernemerschap. Na de inschrijfperiode nemen we contact op met jou wanneer jij bent geselecteerd om mee te doen. Op 15 september maken we het gehele programma bekend.

Kick-start team

De kick-start trail wordt georganiseerd vanuit het Center for Entrepreneurship. Maar het kick-start team beslist uiteindelijk wie er vandoor gaat met de winst. Wie zitten er in het kick-start team? Natuurlijk onze voorzitter Hayo Apotheker, voormalig burgermeester van Leeuwarden en ex-bestuurslid van onze hogeschool. Vervolgens zijn er altijd leden van het Center for Entrepreneurship aanwezig. We nodigen tevens elk jaar de studentadviseur van het College van Bestuur uit en een winnende studentdeelnemer. Ook is er een toonaangevende ondernemer uit de regio aanwezig

Vragen en aanmelden

Meer weten of heb je vragen? Wij vertellen je er graag meer over. Loop gerust binnen bij het CfE in Leeuwarden óf Emmen. Een mailtje over het Hayo Apotheker Stimuleringsfonds mag naar: kickstarttrail.cfe@nhlstenden.com. Ben je overtuigd en wil jij mee doen? Meld je dan (vanaf 5 september aan). Wil je een herinnering krijgen wanneer de inschrijving opent? Laat dan je e-mailadres achter.

Yes, ik wil mij aanmelden

FAQ