Dat ondernemen én een studie mogelijk een uitdaging kan zijn begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn er diverse regelingen en subsidies bij het Center for Entrepreneurship beschikbaar om het jou nét even wat makkelijker te maken. Het in aanmerking komen voor deze regelingen en subsidies gaat altijd in overleg.

Hayo Apotheker Stimuleringsfonds

Heb jij een kick-start nodig voor jouw bedrijf of idee? Check het ‘Hayo Apotheker Stimuleringsfonds’ van NHL Stenden!

Wanneer jij in de opstartfase zit van jouw onderneming of idee kan jij wel een financieel steuntje in de rug gebruiken. Het Center for Entrepreneurship organiseert halfjaarlijks de ‘kick-start trail’. Je kunt namelijk in aanmerking komen voor een lekker startbudget. Als je onderscheidend en overtuigend bent in jouw plannen, maak je kans op een kekke €500,-, €1.000,- of €2.500,-. Uiteraard moet je je wel even goed voorbereiden.

Meer info

TopOndernemersRegeling (TOR)

De Topondernemersregeling (TOR) biedt je de mogelijkheid om een topondernemersstatus te verkrijgen. NHL Stenden vindt het belangrijk dat je tijdens het ondernemen ook de volle aandacht houdt voor jouw opleiding. Dat lijkt heel logisch, maar soms lopen de zaken iets anders dan je van tevoren had gedacht. Het kan zijn dat jouw bedrijf flink groeit en veel aandacht vraagt, het kan ook zijn dat jouw studieactiviteiten veel energie vragen waardoor jouw ondernemende plannen wat in het gedrang komen.

In dat geval kan de TOR een uitkomst bieden. Wil je in gesprek met een lid van de TOR commissie (geheel vertrouwelijk) over het combineren van ondernemen en studeren? Neem dan contact met ons op.

Meer info