Afbeelding
21st-century-challenge
Afbeelding
21st-century-challenge
Post-hbo

21st Century Challenge

Design thinking, gamification, leren vanuit en het stimuleren van de nieuwsgierigheid. Dit is wat centraal staat in de training ‘21st Century Challenge. Je leert ze inzetten in het onderwijs.
Start in
februari
Locatie
Groningen
Lesdag
Woensdag

Onderzoekend en ontwerpend leren, design thinking, nieuwe technologie, gamification, leren vanuit en het stimuleren van de nieuwsgierigheid. Dit is wat centraal staat in de training ‘21st Century Challenge’. In deze training ga je aan de slag met het integreren van deze verschillende 21ste eeuwse vaardigheden in het onderwijs. 

  • In 4 dagdelen leer je nieuwe technologieën toepassen
  • Voor alle leraren, onderwijsassistenten, ondersteuners en andere onderwijsprofessionals 
  • Deze manier van leren stimuleert de nieuwsgierigheid

Kenmerken training 21st Century Challenge

Diploma
Bewijs van deelname
Start in
februari
Locatie
Groningen
Taal
Nederlands
Studieduur
2 - 6 maanden
Opleidingstype
Post-hbo
Lesdag
Woensdag
Incompany
Nee

Wat kun je verwachten van de training 21st Century Challenge?

In de training wordt gewerkt met ‘challenges’: Uitdagingen waarin een onderzoeks- of ontwerpactiviteit zit. Zowel met als zonder technologie. In de challenges met technologie wordt gebruik gemaakt van o.a. Mindstorms, Sphero’s, Virtual Reality, Augmented reality, Beebots, Green screens. In de challenges wordt gebouwd, ontwikkeld en geprogrammeerd. In de challenges staat het leren vanuit intrinsieke motivatie centraal. 

De uitkomst van de training is dat je onderwijsactiviteiten creëert waarin gewerkt wordt aan meerdere actuele en toekomstgerichte vaardigheden. 
 

ECNO

Deze cursus wordt aangeboden door ECNO. ECNO is de organisatie binnen NHL Stenden voor na- en bijscholing, incompany-trainingen, advies en coaching voor docenten, schoolleiders en ondersteunend personeel binnen het primair, voortgezet en middelbaar onderwijs.

Meer informatie