Afbeelding
21st-century-challenge
Afbeelding
21st-century-challenge
Cursus

21st Century Challenge

Design thinking, gamification, leren vanuit en het stimuleren van de nieuwsgierigheid. Dit is wat centraal staat in de training ‘21st Century Challenge. Je leert ze inzetten in het onderwijs.
Start in
maart & oktober
Locatie
Groningen
Lesdag
Woensdag

Onderzoekend en ontwerpend leren, design thinking, nieuwe technologie, gamification, leren vanuit en het stimuleren van de nieuwsgierigheid. Dit is wat centraal staat in de training ‘21st Century Challenge’. In deze training ga je aan de slag met het integreren van deze verschillende 21ste eeuwse vaardigheden in het onderwijs. 

  • In 4 dagdelen leer je nieuwe technologieën toepassen
  • Voor alle leraren, onderwijsassistenten, ondersteuners en andere onderwijsprofessionals 
  • Deze manier van leren stimuleert de nieuwsgierigheid

Wat kun je verwachten van de training 21st Century Challenge?

In de training wordt gewerkt met ‘challenges’: Uitdagingen waarin een onderzoeks- of ontwerpactiviteit zit. Zowel met als zonder technologie. In de challenges met technologie wordt gebruik gemaakt van o.a. Mindstorms, Sphero’s, Virtual Reality, Augmented reality, Beebots, Green screens. In de challenges wordt gebouwd, ontwikkeld en geprogrammeerd. In de challenges staat het leren vanuit intrinsieke motivatie centraal. 

De uitkomst van de training is dat je onderwijsactiviteiten creëert waarin gewerkt wordt aan meerdere 21st Century Skills. 

Deze cursus wordt aangeboden door het ECNO

Deze cursus wordt aangeboden door het ECNO. Het ECNO is een organisatie binnen NHL Stenden voor advies, opleiding en training, coaching, interim-management, mediation en onderzoek voornamelijk binnen het onderwijswerkveld.

Lees meer over het ECNO

Kenmerken training 21st Century Challenge

Diploma
Bewijs van deelname
Start in
maart & oktober
Locatie
Groningen
Taal
Nederlands
Studieduur
2 - 6 maanden
Opleidingstype
Post-hbo
Lesdag
Woensdag