Afbeelding
21st-century-challenge
Afbeelding
21st-century-challenge
Cursus

21st Century Challenge

Design thinking, gamification, leren vanuit en het stimuleren van de nieuwsgierigheid. Dit is wat centraal staat in de training ‘21st Century Challenge. Je leert ze inzetten in het onderwijs.
Start in
juni
Locatie
Leeuwarden
Lesdag
Woensdag

Onderzoekend en ontwerpend leren, design thinking, nieuwe technologie, gamification, leren vanuit en het stimuleren van de nieuwsgierigheid. Dit is wat centraal staat in de training ‘21st Century Challenge’. In deze training ga je aan de slag met het integreren van deze verschillende 21ste eeuwse vaardigheden in het onderwijs. 

  • In 4 dagdelen leer je nieuwe technologieën toepassen
  • Voor alle leraren, onderwijsassistenten, ondersteuners en andere onderwijsprofessionals 
  • Deze manier van leren stimuleert de nieuwsgierigheid

In de training wordt gewerkt met ‘challenges’: Uitdagingen waarin een onderzoeks- of ontwerpactiviteit zit. Zowel met als zonder technologie. In de challenges met technologie wordt gebruik gemaakt van o.a. Mindstorms, Sphero’s, Virtual Reality, Augmented reality, Beebots, Green screens. In de challenges wordt gebouwd, ontwikkeld en geprogrammeerd. In de challenges staat het leren vanuit intrinsieke motivatie centraal. 

De uitkomst van de training is dat je onderwijsactiviteiten creëert waarin gewerkt wordt aan meerdere 21st Century Skills. 

 

Diploma
Bewijs van deelname
Start in
juni
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
< 1 week
Opleidingstype
Training
Lesdag
Woensdag

ECNO

Deze cursus wordt aangeboden door het ECNO. Het ECNO is onderdeel van NHL Stenden en is een organisatie voor advies, opleiding en training, coaching, interim-management, mediation en onderzoek voornamelijk binnen het onderwijswerkveld.