Afbeelding
cur-digitale-geletterdheid-voor-onderwijsprofessionals

ECNO

ECNO - Professionele bij- en nascholing, advies en begeleiding voor teams en onderwijsprofessionals.

ECNO verzorgt bij- en nascholing aan onderwijsprofessionals uit het basis, middelbaar en voortgezet onderwijs. Ons doel is al meer dan 25 jaar om het onderwijs te ondersteunen en te versterken. Dat doen we met korte, praktische cursussen, langere diepgaande post-hbo-opleidingen, individuele coaching, of advies op maat. Ook bieden we diverse leiderschapstrajecten aan voor leidinggevenden in het onderwijs. Als onderdeel van de hogeschool NHL Stenden hogeschool is onze thuisbasis Groningen, maar wij komen ook graag bij jou op school.

Over ECNO

ECNO leidt al meer dan 25 jaar flexibele, innovatieve en toekomstgerichte onderwijsprofessionals op. In zowel het basis, voortgezet als middelbaar onderwijs in Noord-Nederland. En altijd met als uiteindelijk doel om leerlingen zo goed mogelijk te laten ontplooien en hun talenten inzetten voor een mooie toekomst.

Om dit te bereiken zetten we in op het (verder) ontwikkelen van onderwijsprofessionals. Dit doen we door docenten, ondersteuners en schoolleiders op persoonlijk vlak te laten groeien en inhoudelijke kennisverbreding of verdieping. Maar ook onderwijsteams voorzien we van advies, begeleiding of op maat gemaakte opleidingen. 

Onze trainers, adviseurs hebben allemaal jarenlange ervaring in het onderwijs. Ze hebben zelf voor de klas gestaan, zijn schoolleider geweest of hebben ervaring met coaching en advisering van teams. Hierdoor weten zij wat er speelt, hoe je onderwijs inricht en welke ontwikkelingen er spelen.

uitgangspunten ECNO

Onze uitgangspunten

  • We zetten de mens centraal.
  • We zijn bevlogen en inhoudelijke experts in veranderings-processen, organisatieontwikkeling en kennis van het onderwijs.
  • We hebben respect voor de wensen van een ander en voor diens uitgangspunten.
  • We zijn dienend en ondersteunend op basis van ‘afspraak is afspraak’.
  • Van persoonlijk meesterschap naar een lerende en innovatieve organisatie.

ECNO publicaties en boeken

Vraag een boek, artikel of  publicatie aan. 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over een van onze opleidingen, cursussen of trainingen? Of heb je een organisatievraag die je aan ons wilt voorleggen? Neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden.

Afbeelding
058 251 2900
Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur