Aanvankelijk lezen: 95% AVI E3
Afbeelding
Header cursussen mobiel
Afbeelding
Header cursussen
Cursus

Aanvankelijk lezen: 95% AVI E3

Start in
flexibel
Locatie
Meerdere locaties

Het ECNO zoekt voor het nieuwe schooljaar 2021-2022 weer 10 tot 15 leerkrachten van groep 3 die komend schooljaar willen gaan voor dit leesdoel. We begeleiden je doelgericht met jouw groep 3 op weg naar het leesdoel AVI E3.

  • Gebaseerd op de meest recente onderzoeken en inzichten
  • Praktijkgerichte cursus
  • 95% van de kinderen leest aan het eind van groep 3 op niveau AVI E3

Wat kun je na de cursus Aanvankelijk lezen: 95% AVI E3?  

Je vergroot je kennis ten aanzien van het aanvankelijk lezen in groep 3. Daarnaast leest 95% van de kinderen in groep 3 aan het eind van het schooljaar op het niveau E3.

Kenmerken

Start in
flexibel
Locatie
n.t.b. & Groningen
Taal
Nederlands
Studieduur
6 - 12 maanden
Opleidingstype
Cursus

Studielast

5 middagbijeenkomsten in een periode van 11 maanden

ECNO

Deze cursus wordt aangeboden door het ECNO. Het ECNO is een organisatie voor advies, opleiding en training, coaching, interim-management, mediation en onderzoek voornamelijk binnen het onderwijswerkveld.

ECNO werkt met ervaren trainers

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De trainer van de cursus Aanvankelijk lezen: 95% AVI E3 is:

Alexander van der Weide

Alexander is een senior trainer en adviseur en werkt sinds 2006 bij het ECNO. Hij heeft veel ervaring bij het begeleiden van schoolverbeteringstrajecten en zet het behalen van gewenste opbrengsten centraal in het schoolbeleid. Terugkomende vraag daarbij is: Wat merkt de leerling in de klas er morgen van?