Bepalen van de herregistratiewaarde van ontwikkeling achteraf
Afbeelding
vrouw die lacht
Afbeelding
vrouw die lacht
Cursus

Bepalen van de herregistratiewaarde van ontwikkeling achteraf

Start in
nog niet bekend
Locatie
n.t.b.

Bij het bepalen van de herregistratiewaarde van ontwikkeling achteraf laat de schoolleider door leerervaringen uit de eigen praktijk zien dat hij een substantiële ontwikkeling heeft doorgemaakt op de gekozen professionaliseringsthema’s. Omdat schoolleiders deze manier van leren ook als waardevol ervaren heeft dit een belangrijke plek binnen de herregistratiewaardering in het Schoolleidersregister PO.

Het Schoolleidersregister PO verstaat onder de herregistratiewaarde van ontwikkeling achteraf álle vormen van leren waarvan de schoolleider zelf vindt dat deze bijdragen aan zijn of haar ontwikkeling als schoolleider. Dit kan bijvoorbeeld intervisie zijn met collega schoolleiders, het lezen van een boek, het volgen van een korte cursus, het bezoeken van een congres, het invoeren van een nieuwe methode op school, etc. Het gaat om alle zaken die bijdragen aan de professionele ontwikkeling, misschien zelfs zonder dat de schoolleider het zich realiseert.

Kenmerken

Diploma
Bewijs van deelname
Start in
nog niet bekend
Locatie
n.t.b.
Taal
Nederlands
Studieduur
flexibel
Opleidingstype
Training

ECNO

Deze cursus wordt aangeboden door het ECNO. Het ECNO is een organisatie voor advies, opleiding en training, coaching, interim-management, mediation en onderzoek voornamelijk binnen het onderwijswerkveld.