Heb je vragen over deeltijd of duaal studeren? Dan vind je hier alles wat handig is om te weten. Denk aan financiën, toelating, bijzondere omstandigheden en het inschrijven zelf. Weet je nog niet welke deeltijdstudie bij je past? Vraag dan een gesprek aan met een studieadviseur van het Studieadviescentrum. 

Er zijn twee vormen van collegegeld: wettelijk- en instellingscollegegeld. Welke vorm hangt van je persoonlijke situatie af. Lees meer over hoeveel en welke vorm van collegegeld voor jou geldt.

Meer informatie

Financiële regelingen en subsidies

Ga jij voor een leergang, post-hbo, deeltijd- of duale studie of een cursus bij NHL Stenden? Er zijn een aantal aantrekkelijke financiële regelingen en subsidies waar je gebruik van kunt maken.

Meer informatie

Studieadviseurs

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of wil je iets heel anders gaan doen? Er zijn veel verschillende opleidingen en soms is het lastig om een keuze te maken. Weet je niet waar je moet beginnen? De studiekeuzeadviseurs van NHL Stenden Hogeschool helpen je graag.

Meer informatie

 

Student Info

Heb je vragen over studeren bij NHL Stenden, financiën of het inschrijven voor een deeltijd of duale studie? Student Info helpt je met al je praktische vragen. Bekijk de videopresentatie, om alvast meer te weten te komen over het starten van een deeltijd- of duale opleiding bij NHL Stenden.

Meer informatie

 

Decanaat

Heb jij te maken met bijzondere persoonlijke omstandigheden? Ben je bijvoorbeeld mantelzorger, topsporter of een studerende ouder? Of heb je een functiebeperking zoals dyslexie/dyscalculie, AD(H)D, ASS, lichamelijke of psychische klachten? Onze studentendecaan zoekt graag samen naar een persoonlijke oplossing om zo goed mogelijk een studie te kunnen volgen.

Meer informatie

 

Toelating

Bij NHL Stenden kun je kiezen voor hbo-opleidingen op verschillende niveaus. De toelatingseisen verschillen per opleiding. Voor alle voltijd-, deeltijd- en duale opleidingen zijn toelatingseisen van toepassing. Je vindt deze toelatingseisen op de opleidingspagina. Maar we kunnen ons voorstellen dat je wat meer informatie wilt over jouw unieke situatie.

Meer informatie

Meer weten?

Heb je vragen?
Afbeelding
06 13 57 99 31
werkdagen van 9.30 tot 16.30 uur