Studieopbouw Associate degree Commerciële Economie

Tijdens deze opleiding ben je vooral veel bezig met online marketing, sales, communicatie en ondernemen. Daar horen vakken bij als in- en verkoop, economie, productontwikkeling en marktonderzoek. Theorie wordt aangevuld met interessante praktijkopdrachten en veldwerk in je eigen regio.

Afbeelding
Studenten

Uniek onderwijsconcept

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Je werkt in kleine groepen, samen met medestudenten van andere opleidingen, aan reallife vraagstukken. Je leert door te doen. Je hebt de ruimte om eigen keuzes te maken in jouw leerproces en daarmee te werken aan je professionele vaardigheden.

Sluit je aan bij Center for Entrepreneurship

Het Center for Entrepreneurship is dé community voor en door ondernemende studenten. In de community word je niet alleen geholpen aan een antwoord op jouw ondernemers vragen, maar kan je ook inspirerende workshops volgen van professionals uit het werkveld. Op deze multidisciplinaire (werk)plek kun jij verder doorgroeien in het ondernemerschap en jouw onderneming uitbouwen. Vind meer informatie op de website: nhlstenden.com/cfe

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.