Studieopbouw Associate degree Creative Media Professional

De Ad Creative Media Professional is een tweejarige opleiding. Tijdens het eerste jaar ontdek je de verschillende vormen van media en hoe je ze inzet. Het tweede jaar draait echt om ondernemerschap binnen de media. Je leert hoe je tot nieuwe business ideeën komt en hoe je deze uitwerkt binnen je eigen onderneming. Je gaat aan de slag bij een bestaand bedrijf of start je eigen bedrijf.

Afbeelding
sfeer-ad-creative-media-professional-vt-lwd.jpg

Ad Creative Media Professional Engelstalig

Je kunt ervoor kiezen om deze opleiding volledig in het Engels te volgen, samen met studenten uit binnen- en buitenland met verschillende nationaliteiten en culturen. Wil je de Engelstalige variant volgen? Schrijf je dan via Studielink in voor Ad Creative Media Professional (Engels).

Bekijk de Ad Creative Media Professional Engels

Studeren aan NHL Stenden

De wereld van morgen wordt bepaald door de mensen van vandaag. Jij speelt daarin een belangrijke rol.

Wij vinden het belangrijk dat ons onderwijs goed aansluit op de praktijk. Daarom werken we nauw samen met het werkveld. Je werkt met medestudenten in kleine groepen aan opdrachten uit de praktijk. Je leerdoelen staan daarbij centraal. Onze docenten kennen je en begeleiden je daarbij. Zo leer je alle vaardigheden en doe je de kennis op die je straks nodig hebt om als professional het verschil te maken. Alle opleidingen van NHL Stenden werken toe naar Design Based Education (DBE), waarbij co-creatie met het werkveld centraal staat. Dit doe je in kleine groepen van studenten, docenten, onderzoekers, lectoren en professionals uit het werkveld.

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Afbeelding
Tayshia-Weber
“Ik wil de creatieveling worden die voor bedrijven aan de slag gaat”
Afbeelding
Tayshia-Weber
Tayshia Weber
student Creative Media Professional

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!