Studieopbouw Associate degree Creative Media Professional

De Ad Creative Media Professional is een tweejarige opleiding. Tijdens het eerste jaar ontdek je de verschillende vormen van media en hoe je ze inzet. Het tweede jaar draait echt om ondernemerschap binnen de media. Je leert hoe je tot nieuwe business ideeën komt en hoe je deze uitwerkt binnen je eigen onderneming. Je gaat aan de slag bij een bestaand bedrijf of start je eigen bedrijf.

Afbeelding
sfeer-ad-creative-media-professional-vt-lwd.jpg

Ad Creative Media Professional Engelstalig

Je kunt ervoor kiezen om deze opleiding volledig in het Engels te volgen, samen met studenten uit binnen- en buitenland met verschillende nationaliteiten en culturen. Wil je de Engelstalige variant volgen? Schrijf je dan via Studielink in voor Ad Creative Media Professional (Engels).

Bekijk de Ad Creative Media Professional Engels

Wil je een dagje meelopen?

Wil je weten of  deze opleiding bij je past? Meld je aan voor een Meeloopdag. Meelopen is alleen mogelijk van oktober tot  juni

Aanmelden meeloopdag

 

Het onderwijsconcept van de opleiding Creative Media Professional

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Afbeelding
Tayshia-Weber
“Ik wil de creatieveling worden die voor bedrijven aan de slag gaat”
Afbeelding
Tayshia-Weber
Tayshia Weber
student Creative Media Professional

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!