Praktische zaken Ad Online Contentcreator

Voor de opleiding Ad Online Contentcreator zijn verschillende vereisten nodig om toegelaten te worden tot deze opleiding. Deze toelatingseisen vind je hieronder.

Afbeelding
sfeerfoto coffee corner r10

Toelatingseisen 

Om toegelaten te worden tot de opleiding Ad Online Contentcreator heb je één van de volgende diploma’s nodig:

Toelating 

Wil je de opleiding gaan volgen, maar heb je vragen over de toelatingseisen of wil je graag meer weten voor je een keuze maakt? Dan kan je een gesprek aanvragen. In dit gesprek beantwoorden we je vragen en schatten we in of je de juiste achtergrond hebt om aan deze Ad-opleiding te beginnen. 

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Ga jij voor het eerst studeren aan het hbo? Dan betaal je in het eerste jaar waarschijnlijk de helft van het collegegeld wanneer je een voltijd, deeltijd of duale opleiding gaat volgen (m.u.v. een master). Wil je een lerarenopleiding volgen? Dan betaal je waarschijnlijk in zowel het eerste als in het tweede jaar de helft van het collegegeld. Lees meer over deze regeling.

Wettelijk collegegeld 2022/2023 € 2.209
Instellingscollegegeld 2022/2023 € 8.495
Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895
Boeken, readers en excursies 500 Euro