Communication & Multimedia Design

Studieopbouw Communication Multimedia Design

Hieronder vind je een uitleg over de opbouw en de mogelijkheden van de opleiding Communication & Multimedia Design.

Afbeelding
sfeer-ba-communication-and-multimedia-design-vt-lwd

Studeren aan NHL Stenden

De wereld van morgen wordt bepaald door de mensen van vandaag. Jij speelt daarin een belangrijke rol.

Wij vinden het belangrijk dat ons onderwijs goed aansluit op de praktijk. Daarom werken we nauw samen met het werkveld. Je werkt met medestudenten in kleine groepen aan opdrachten uit de praktijk. Je leerdoelen staan daarbij centraal. Onze docenten kennen je en begeleiden je daarbij. Zo leer je alle vaardigheden en doe je de kennis op die je straks nodig hebt om als professional het verschil te maken. Alle opleidingen van NHL Stenden werken toe naar Design Based Education (DBE), waarbij co-creatie met het werkveld centraal staat. Dit doe je in kleine groepen van studenten, docenten, onderzoekers, lectoren en professionals uit het werkveld.

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Met één been in de praktijk

Bij de opleiding Communication & Multimedia Design leer je praktijkgestuurd. Je krijgt opdrachten van echte bedrijven en aangesloten partners. Je gaat zelf of in samenspraak met je docent op zoek naar de theorie die je nodig hebt om een goed product af te leveren en je te verdiepen. De opdrachten zijn divers en wisselen voortdurend, maar enkele voorbeelden uit eerdere jaren zijn:

Afbeelding
cmd-communicatie-multimedia-sfeer-studenten.jpg

Videobooth-applicatie 3FM

In opdracht van Corrino Media Group hebben CMD-studenten een videobooth-applicatie ontworpen voor 3FM’s Serious Request.
Afbeelding
cmd-student-pc-media-sfeer

Virtual reality GGZ Friesland

CMD-studenten ontwikkelde een methode om een virtual reality-bril in te zetten bij de behandeling van angststoornissen.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!