Studieopbouw Human Resource Management deeltijd

Jij kiest bewust voor een flexibele opleiding, waarbij je zelf het studietempo en de richting bepaalt. Dat doe je door te kiezen uit de diverse modules die wij aanbieden. Daarmee leg je een gedegen basis als HR-professional en specialiseer jij je in een onderwerp dat jouw interesse heeft.

Afbeelding
Sfeer Human Resource Management deeltijd
Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Het onderwijsconcept van de opleiding HRM

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

Werk en studie combineren

HRM is bij uitstek mensenwerk. Dat geldt ook voor jouw opleiding, die je voor een groot deel zelf kunt vormgeven. Zo zorg je voor een optimale balans tussen studie, werk en privé. Werk aan praktijkgerichte opdrachten en leer van docenten, coaches, experts uit het werkveld en studiegenoten. De opgedane kennis en vaardigheden pas je direct toe in de praktijk. Dat is pas winst!

Blended learning

Bij flexibel onderwijs kun je op verschillende manieren leren:

 • Werkplekleren
  Je werkt zo veel mogelijk op je eigen werkplek aan studieopdrachten en brengt nieuwe kennis direct in de praktijk.
 • Face to face
  Je kunt gebruik maken van het aanbod modules en trainingen. Je kunt daarin individueel of in groepjes aan de slag.
 • Online learning
  In een digitale leeromgeving kun je lessen voorbereiden en met andere studenten samenwerken aan opdrachten. Via een dashboard kun je je studie plannen en je vorderingen volgen.

Deze combinatie van leermethodes noemen we blended learning. Zo haal je het beste uit drie werelden.

Met een flexibele deeltijdopleiding geef je zelf richting aan jouw studie: jij staat aan het roer! Dit betekent dat je zelf de koers, de snelheid, de tijdsduur en je eindbestemming bepaalt.

Zo ziet flexibel onderwijs eruit

 • Bepaal samen met je studiecoach jouw leerroute
 • Volg de opleiding in je eigen tempo
 • Studeer op verschillende manieren: face to face, via online learning én op je eigen werkplek
 • Per module krijg je 30 studiepunten. Heb je ze allemaal? Dan behaal jij je bachelor!

Studiecoach

 • Je wordt tijdens je hele studie begeleid door een studiecoach. Samen stellen jullie een leerplan op. Iedere module start met een intake om te bepalen wat jij aan het eind laat zien en welke leeractiviteiten je doet op de hogeschool, thuis of op de werkplek.

Onderwijsprogramma

Het onderwijsprogramma van HRM bestaat uit verschillende modules. Voor iedere behaalde module ontvang je studiepunten. In totaal moet je 240 studiepunten halen voor een diploma. Het tempo en de volgorde waarin je deze modules doorloopt, bepaal je voor een groot deel zelf. Jouw studiecoach ondersteunt je hierbij.

We waarderen wat jij al kunt en weet. Breng je al werkervaring of een diploma mee, dan kun je sneller je diploma halen. Zo geef je zelf vorm aan jouw studie, die past bij jouw ontwikkeling en ambities.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!