Afbeelding
Human Resource Management deeltijd
Afbeelding
Human Resource Management deeltijd

Human Resource Management (HRM) deeltijd

Wil jij bijdragen aan het succes van jouw organisatie? Werk je al als HR-professional, maar zoek je vakinhoudelijke verdieping? Studeer dan bij de opleiding Human Resource Management deeltijd!

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Jij bent de HR-professional die het beste uit de mensen wilt halen en het belangrijk vindt om te investeren in de kracht van mensen. Je bent nieuwsgierig, hebt mensenkennis en bent communicatief vaardig. Voor jou is het tijd om jezelf verder te ontwikkelen als professional. Tijdens de opleiding Human Resource Management in deeltijd, kies je bewust voor een studie je kunt doen in je eigen tempo zodat je de balans tussen werk en privé goed houdt.

In de praktijk
Kies jij voor de deeltijd opleiding HRM bij NHL Stenden, dan kies jij voor een opleiding waar jij je mensenkennis verder verdiept en je vaardigheden op HR-gebied een impuls geeft. Dit doe je in een omgeving waar je kijkt naar jouw eigen situatie en werkplek en geeft zelf vorm aan jouw studietraject. Dat doe je door te kiezen uit de diverse modules die wij aanbieden. Dat doe je al vanaf het eerste jaar waarbij je start met het verkennen van de taken van een HR-professional en waarna je je verder verdiept in onder andere de procesmatige kant van jouw organisatie. 

Als je kiest voor de opleiding Human Resource Management deeltijd, dan kies je voor:

  • Een opleiding waarbij je zelf je studieroute bepaalt voor een ideale balans tussen werk en privé;
  • De verdiepende slag in je carrière als HR-professional;
  • Het krijgen van colleges van professionals uit het bedrijfsleven;
  • Een leeromgeving waar je eigen ontwikkeling en ambities centraal staan.

Studiekenmerken opleiding Human Resource Management deeltijd

De hbo opleiding Human Resource Management richt zich op het ontwikkelen van skills die nodig zijn om succesvol te kunnen werken als HR-professional. Je gaat individueel maar ook in groepen met medestudenten aan de slag met diverse opdrachten.

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
4 jaar
Lesdag
Maandag
Afbeelding
Kosten
kosten

Wat staat je te wachten bij de Opleiding Human Resource Management deeltijd

Als je studeert aan de hbo deeltijd Human Resource Management, staan jouw skills als HR-professional en de verdieping daarop centraal. Je maakt kennis met de afwisselende rollen van een HR-professional, zoals bemiddelaar, intermediair, onderzoeker of adviseur. Je richt je ook op actuele ontwikkelingen in de sector human resource management. Daarvoor krijg je les in verschillende modules waarvoor het essentieel is om een werkplek te hebben. Met die modules die de hbo deeltijd Human Resource Management aanbiedt, leg je een gedegen basis als HR-professional en specialiseer jij je in een onderwerp dat jouw interesse heeft.

Als HRM’er specialiseer je je op het gebied van Human Talent. In deze verplichte module werk je aan drie verschillende beroepsproducten: Strategisch HRM, Career Management en Coaching en een internationale context staat daarbij centraal. Binnen deze module kun je zelf een actueel onderwerp aandragen uit je eigen praktijksituatie waarin je je wilt verdiepen.

Andere varianten van Human Resource Management 

Je kunt de deeltijd hbo opleiding HRM ook in andere varianten volgen. Hieronder vind je een overzicht van alle human resource management gerelateerde opleidingen:

Afbeelding
ervaringsverhaal-jose-van-der-meulen.jpg
“Iedereen om mij heen is gemotiveerd. Dat geeft een hele fijne studiesfeer.”
José van der Meulen
Student Human Resource Management deeltijd

De wereld ligt aan je voeten met de opleiding Human Resource Management deeltijd

Droom jij van een stage in het buitenland? Of wil je graag een deel van je studie bij een hogeschool over de grens volgen? Het kan met een Grand Tour, ons Exchange-programma of een uitdagende stageplek waar ook ter wereld. Bij NHL Stenden word je voorbereid op een internationale, interculturele en steeds veranderende (werk)omgeving. Zo ligt de wereld aan je voeten!

Wil jij meer weten of wat je gaat doen tijdens de deeltijd Human Resource Management opleiding?
Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens de vierjarige hbo opleiding Human Resource Management deeltijd? Bekijk dan de pagina over studieopbouw.

Wat kan ik worden na afronding van de opleiding hbo deeltijd HRM?
Wat kun je worden na afronding van de opleiding Human Resource Management deeltijd? Alle informatie over jouw toekomst vind je hier. Of neem een kijkje bij de ervaringsverhalen van onze (oud) studenten en ontdek bij welke bedrijven zij terecht zijn gekomen.

Wat je moet weten over de hbo deeltijd Human Resource Management opleiding?
Belangrijke informatie over de toelatingseisen, kosten en overige zaken over de opleiding Human Resource Management deeltijd vind je op de pagina praktische zaken.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!