Afbeelding
ba-bedrijfskunde-dt-lwd
Afbeelding
ba-bedrijfskunde-dt-lwd

Bedrijfskunde deeltijd

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Science

Jij kiest bewust voor deze deeltijdopleiding Bedrijfskunde omdat je zelf je studietempo wilt bepalen zodat je voor jezelf de juiste balans kunt creëren tussen werk en privé. Je hebt al veel kennis en ervaring en zoekt een verdiepende slag op jouw organisatorische en leidinggevenden talenten. Je leert tijdens de opleiding niet alleen hoe jij het beste uit jezelf kunt halen, maar ook uit andere mensen waardoor je de organisatie goed draaiende houdt.

In de praktijk
Kies jij voor de opleiding bedrijfskunde hbo deeltijd, dan kies je voor een opleiding waarbij je voor een groot deel je eigen leerroute kunt bepalen. Er is veel persoonlijke aandacht en er is ruimte voor je eigen behoeften en wensen, afhankelijk van bijvoorbeeld je thuissituatie en werkplek. Dat doe je door te kiezen uit diverse modules die wij je aanbieden. Elke module behandelt een specifiek thema waarbij je les krijgt van docenten die de praktijk goed kennen. Je legt zo een uitstekende basis en specialiseer je je in thema’s die aansluiten bij jouw interesses en ambities.

Kies je voor de bachelor Bedrijfskunde deeltijd, dan kies je voor:

  • Een studie die je naar eigen inzicht kunt combineren met werk en privé;
  • Je persoonlijke studieroute op basis van kennis en ervaring;
  • Een opleiding waarbij je de kennis direct toepast in de praktijk;
  • Een verdiepende slag jouw leidinggevende talenten en op het doorgronden van bedrijven.
Afbeelding
Meet the originals deeltijd open dag

Open Dag Deeltijd

4 juni 2024, 16:00 - 20:00 uur

Open Dag

Studiekenmerken bachelor Bedrijfskunde deeltijd

De deeltijd opleiding Bedrijfskunde richt zich op het ontwikkelen van skills die nodig zijn om succesvol te kunnen werken in organisaties. Je gaat individueel maar ook in groepen met medestudenten aan de slag met diverse opdrachten.

Diploma
Bachelor of Science
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
4 jaar
Lesdag
Maandag
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten bij hbo Bedrijfskunde deeltijd?

Tijdens de deeltijd opleiding Bedrijfskunde leer je hoe jij als adviseur het verschil kunt maken binnen jouw organisatie. Dat doe je door keuzes te maken uit de verschillende modules die de opleiding aanbiedt. Zo kun je onder andere kiezen uit de modules organisatieverandering & ontwikkeling, innovatie & leiderschap en procesoptimalisatie. Hiermee bepaal je zelf welke richting je op wilt en hoe jij je als professional kunt ontwikkelen.

Leren op de werkplek is een essentieel onderdeel van de deeltijd opleiding Bedrijfskunde. Een professionele werkplek, al dan niet betaald, is belangrijk om aan de verschillende modules deel te nemen. Hierdoor onderhoud je een breed netwerk om kennis te delen en ontwikkel je jezelf zowel tijdens de studie als tijdens je werk. Je rondt de studie bij voorkeur ook af op je werkplek door een bedrijfskundige opdracht. Dit is je meesterproef, waarin je alle geleerde vaardigheden en theorie combineert. Met het diploma hbo Bedrijfskunde deeltijd op zak, ken jij de bedrijfskundige en menselijke kant van een organisatie en begrijp jij bedrijven als geen ander.

Andere varianten Bedrijfskunde 

Je volgt de deeltijd Bedrijfskunde op maandag. Wil je bedrijfskunde in een andere variant volgen? Hieronder vind je een overzicht van alle bedrijfskunde gerelateerde opleidingen:

Afbeelding
algemene_afbeelding_testimonials.jpg
“Je komt er zonder papiertje ook maar het is een mooi bewijsstuk van je denkniveau”
Afbeelding
meinte-meinsma.jpg
Meinte Meinsma
Student Bedrijfskunde Deeltijd

De wereld ligt aan je voeten met de opleiding Bedrijfskunde deeltijd

Droom jij van een stage in het buitenland? Of wil je graag een deel van je studie bij een hogeschool over de grens volgen? Het kan met een Grand Tour, ons Exchange-programma of een uitdagende stageplek waar ook ter wereld. Bij NHL Stenden word je voorbereid op een internationale, interculturele en steeds veranderende (werk)omgeving. Zo ligt de wereld aan je voeten!

Wil jij meer weten of wat je gaat doen tijdens de hbo Bedrijfskunde deeltijd?
Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens de vierjarige bachelor hbo Bedrijfskunde deeltijd? Bekijk dan de pagina over studieopbouw.

Wat kan ik worden na afronding van de opleiding deeltijd Bedrijfskunde?
Wat kun je worden na afronding van de bachelor Bedrijfskunde deeltijd? Alle informatie over jouw toekomst vind je hier. Of neem een kijkje bij de ervaringsverhalen van onze (oud) studenten en ontdek bij welke bedrijven zij terecht zijn gekomen.

Wat je moet weten over de hbo Bedrijfskunde deeltijd?
Belangrijke informatie over de toelatingseisen, kosten en overige zaken over Bedrijfskunde deeltijd vind je op de pagina praktische zaken.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!