Afbeelding
ad-human-resource-management-dt-lwd
Afbeelding
ad-human-resource-management-dt-lwd

Human Resource Management (Ad) deeltijd/duaal

Andere varianten
Studieduur
2 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Jij bent nieuwsgierig naar de kracht in mensen en je weet dat mensen de basis vormen van een goedlopende organisatie. Jij hebt mensenkennis en weet wat er nodig is om de HR-afdeling zo optimaal mogelijk draaiende te houden. Je houdt ervan om samen met anderen een bijdrage te leveren aan een optimale werkomgeving. Jij wilt je verder ontwikkelen als professional en doet dat liever in 2 jaar dan in 4. Dan zit je bij de HRM opleiding in deeltijd of duaal goed!

In de praktijk
Tijdens de associate degree Human Resource Management, krijg jij de mogelijkheid om jezelf in 2 jaar te ontwikkelen als HR-professional. Jij kiest bewust voor een flexibele opleiding, waarbij je zelf het studietempo en de richting bepaalt. Dat doe je door te kiezen uit diverse modules die worden aangeboden. Daarmee leg je een gedegen basis als HR-professional en specialiseer jij je in een onderwerp dat jouw interesse heeft. Dat doe je direct vanaf jaar één waarin je je gelijk kunt specialiseren op het gebied van vitaliteit en organisatieverandering.

Kies de studievorm die bij jou past: duaal of deeltijd studeren

Of je nu net van het mbo komt en je graag door wilt leren, maar tegelijk aan het werk wilt gaan. Of als je al een leuke baan hebt in het HRM vakgebied en jij je verder wilt ontwikkelen. De associate degree opleiding in Human Resource Management is er dan speciaal voor jou.

Werk je in loondienst? Dan past de duale studievorm bij je en is het belangrijk dat je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Je kijkt dan samen met je bedrijfscoach naar je groeimogelijkheden en gaat daarnaast elke week 1 dag naar school.

Daarom kies jij voor een duale of deeltijdopleiding Human Resource Management:

  • Een deeltijd- of duale opleiding waarbij je je associate degree diploma in 2 jaar haalt;
  • De mogelijkheid om je eigen leerroute en studietempo te bepalen;
  • Een opleiding waarbij je eigen kennis en ervaring je startpunt zijn;
  • Studeren op 1 lesdag per week.

Studiekenmerken opleiding HRM 

De duale/deeltijd opleiding HRM richt zich op het ontwikkelen van skills die nodig zijn om succesvol te kunnen werken als HR-professional. Je gaat individueel maar ook in groepen met medestudenten aan de slag met diverse opdrachten.

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Lesdag
Maandag
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten bij de duale of deeltijd opleiding HRM?

Als je studeert bij de opleiding HRM, staan jouw skills als HR-professional en de verdieping daarop centraal. Je begint je studie met het verkennen van de taken van een HR-professional. Je verdiept je onder andere in basiskennis en de financiële en procesmatige kant van jouw organisatie. Maar je volgt ook vakken als bedrijfsethiek, marketing en je krijgt les in de communicatievaardigheden. Na het eerste jaar beschik jij over een gedegen basiskennis om op voort te bouwen.

Andere varianten HRM

Je kunt de HRM opleiding in duale, deeltijd of voltijd vorm volgen. Hieronder vind je een overzicht van alle Human Resource Management gerelateerde opleidingen:

Afbeelding
sfeerfoto rengerslaan 8 trap
“Dit was voor mij hét moment om te gaan studeren.”
Afbeelding
NHL-Stenden_MKB-Route_By-IMAZZO-2
Janine Mossel
Deeltijdstudent Ad Human Resource Management

De wereld ligt aan je voeten met de associate degree Human Resource Management deeltijd of duaal

 

Droom jij van een stage in het buitenland? Of wil je graag een deel van je studie bij een hogeschool over de grens volgen? Het kan met een Grand Tour, ons Exchange-programma of een uitdagende stageplek waar ook ter wereld. Bij NHL Stenden word je voorbereid op een internationale, interculturele en steeds veranderende (werk)omgeving. Zo ligt de wereld aan je voeten!

Wil jij meer weten of wat je gaat doen tijdens de duale/deeltijd HRM?
Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens de tweejarige associate degree deeltijd human resource management? Bekijk dan de pagina over studieopbouw.

Wat kan ik worden na afronding van de associate degree HRM?
Wat kun je worden na afronding van de deeltijd of duale HRM opleiding? Alle informatie over jouw toekomst vind je hier. Of neem een kijkje bij de ervaringsverhalen van onze (oud) studenten en ontdek bij welke bedrijven zij terecht zijn gekomen.

Wat je moet weten over de associate degree Human Resource Management?
Belangrijke informatie over de toelatingseisen, kosten en overige zaken over de associate degree hbo HRM deeltijd/duaal vind je op de pagina praktische zaken.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!