Afbeelding
ad-human-resource-management-dt-lwd
Afbeelding
ad-human-resource-management-dt-lwd

Human Resource Management (Ad) deeltijd

Zie jij in dat medewerkers de drijvende kracht achter iedere organisatie zijn en wil jij de onmisbare schakel zijn op HR-gebied? Kies dan voor de associate degree deeltijd Human Resource Management.

Andere varianten
Studieduur
2 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Jij bent nieuwsgierig naar de kracht in mensen en je weet dat mensen de basis vormen van een goedlopende organisatie. Jij hebt mensenkennis en weet wat er nodig is om de HR-afdeling zo optimaal mogelijk draaiende te houden. Je houdt ervan om samen met anderen een bijdrage te leveren aan een optimale werkomgeving. Jij wilt je verder ontwikkelen als professional en doet dat liever in 2 jaar dan in 4. Dan zit je bij de HRM opleiding deeltijd goed!

In de praktijk
Tijdens de associate degree deeltijd Human Resource Management, krijg jij de mogelijkheid om jezelf in 2 jaar te ontwikkelen als HR-professional. Jij kiest bewust voor een flexibele opleiding, waarbij je zelf het studietempo en de richting bepaalt. Dat doe je door te kiezen uit diverse modules die worden aangeboden. Daarmee leg je een gedegen basis als HR-professional en specialiseer jij je in een onderwerp dat jouw interesse heeft. Dat doe je direct vanaf jaar één waarin je je gelijk kunt specialiseren op het gebied van vitaliteit en organisatieverandering.

Kies je voor de associate degree HRM deeltijd, dan kies je voor:

  • Een deeltijd opleiding waarbij je je associate degree diploma in 2 jaar haalt;
  • De mogelijkheid om je eigen leerroute en studietempo te bepalen;
  • Een opleiding waarbij je eigen kennis en ervaring je startpunt zijn;
  • Studeren op 1 lesdag per week.
Afbeelding
mkb-route-logo

Mkb-route

Deze opleiding maakt deel uit van de mkb-route in het hbo. Je combineert dan werken en leren bij een mkb-bedrijf, ontvangt salaris en gaat meestal 1 dag per week naar school. Opdrachten voer je uit bij je werkgever. Na afloop ontvang je een erkend hbo-diploma. Lees meer

Studiekenmerken opleiding HRM deeltijd

De opleiding HRM deeltijd richt zich op het ontwikkelen van skills die nodig zijn om succesvol te kunnen werken als HR-professional. Je gaat individueel maar ook in groepen met medestudenten aan de slag met diverse opdrachten.

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Lesdag
Maandag
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten bij de deeltijd opleiding HRM?

Als je studeert bij de opleiding HRM deeltijd, staan jouw skills als HR-professional en de verdieping daarop centraal. Je begint je studie met het verkennen van de taken van een HR-professional. Je verdiept je onder andere in basiskennis en de financiële en procesmatige kant van jouw organisatie. Maar je volgt ook vakken als bedrijfsethiek, marketing en je krijgt les in de communicatievaardigheden. Na het eerste jaar beschik jij over een gedegen basiskennis om op voort te bouwen.

Andere varianten HRM

Je kunt de HRM opleiding deeltijd ook in andere varianten volgen. Hieronder vind je een overzicht van alle Human Resource Management gerelateerde opleidingen:

Afbeelding
sfeerfoto rengerslaan 8 trap
“Dit was voor mij hét moment om te gaan studeren.”
Afbeelding
sfeerfoto rengerslaan 8 trap
Anita Warmerdam
alumni Ad Flexibel HRM

De wereld ligt aan je voeten met de associate degree Human Resource Management deeltijd

 

Droom jij van een stage in het buitenland? Of wil je graag een deel van je studie bij een hogeschool over de grens volgen? Het kan met een Grand Tour, ons Exchange-programma of een uitdagende stageplek waar ook ter wereld. Bij NHL Stenden word je voorbereid op een internationale, interculturele en steeds veranderende (werk)omgeving. Zo ligt de wereld aan je voeten!

Wil jij meer weten of wat je gaat doen tijdens de deeltijd HRM?
Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens de tweejarige associate degree deeltijd human resource management? Bekijk dan de pagina over studieopbouw.

Wat kan ik worden na afronding van de associate degree HRM?
Wat kun je worden na afronding van de HRM opleiding deeltijd? Alle informatie over jouw toekomst vind je hier. Of neem een kijkje bij de ervaringsverhalen van onze (oud) studenten en ontdek bij welke bedrijven zij terecht zijn gekomen.

Wat je moet weten over de associate degree Human Resource Management?
Belangrijke informatie over de toelatingseisen, kosten en overige zaken over de associate degree hbo HRM deeltijd vind je op de pagina praktische zaken.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!