Afbeelding
ba-human-resource-management-vt-lwd.jpg
Afbeelding
ba-human-resource-management-vt-lwd.jpg

Human Resource Management (HRM)

Lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat de medewerkers van een zorginstelling vitaal en duurzaam inzetbaar blijven? Zoek en werf jij straks medewerkers voor een modebedrijf via social mediakanalen?

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Zou je voor een multinational willen werken aan een innovatieve werkomgeving of zie je het voor je om mensen te adviseren bij hun loopbaankeuzes? Met Human Resource Management word jij dé HR-professional die bedrijven en werknemers verder helpt!

  • Veel persoonlijke aandacht voor jou als student
  • Studeer aan één van de beste HRM-opleidingen volgens de Keuzegids hbo 2018
  • Doe vanaf het begin opdrachten voor echte opdrachtgevers
  • Volg keuzevakken op onze buitenlandse vestigingen in Bali, Zuid-Afrika of Bangkok

Wat staat je te wachten?

In de HR-sector werk je straks veel samen met andere mensen. Dit zie je vanaf het eerste jaar terug in de opleiding. Je krijgt bijvoorbeeld opdrachten uit de praktijk die je in groepjes uitvoert. Zo leer je goed te communiceren en samen te werken met mensen. Ook weet je hierdoor hoe jouw baan er straks uit kan zien. De opleiding is kleinschalig, waardoor docenten tijd en persoonlijke aandacht voor je hebben.

Je hebt de mogelijkheid om je stage of een deel van je studie in het buitenland te doen. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de toekomst, want bedrijven en organisaties worden steeds internationaler. In veel bedrijven werken mensen met diverse achtergronden en culturen samen, dus leer je hoe je hier rekening mee houdt. Ook als je liever in Nederland blijft, maak je tijdens de opleiding uitgebreid kennis met deze internationale context.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
4 jaar
Afbeelding
Kosten
Afbeelding
ervaringsverhaal-roël-bennink.jpg
“Je doet veel opdrachten voor werkgevers uit het werkveld, dat is super leerzaam”
Afbeelding
ervaringsverhaal-roël-bennink.jpg
Roël Bennink
Student Human Resource Management

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!