Jouw toekomst na afronding van Human Resource Management

Je geeft HR-advies bij een supermarktketen of je wordt personeelsadviseur bij een gemeente. Zie je het al voor je? Dit zijn maar twee voorbeelden; met jouw diploma kun je overal aan de slag! Uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus kunnen jouw vaardigheden en kennis bijvoorbeeld ook goed gebruiken.

Afbeelding
human-resource-management-vt-lwd

Beroepen

Je hebt met HRM veel verschillende opties op de arbeidsmarkt. Misschien staat jouw toekomstige baan hier wel bij:

 • HR-adviseur
  Je werkt op een HR-afdeling. Je richt je op alles wat met het personeel te maken heeft. Soms geef je advies over een contract. Een ander moment schrijf je een personeelsadvertentie voor een nieuwe baan bij het bedrijf waarvoor je werkt. En je bent vaak bij sollicitatiegesprekken of salarisonderhandelingen met nieuwe werknemers. Je adviseert over opleidingen, arbeidsvoorwaarden, organisatieontwikkeling, een gezonde werkomgeving, noem maar op.
 • Re-integratieconsulent
  Wanneer iemand langdurig ziek is geweest of om een andere reden een tijd niet heeft kunnen werken, moeten ze vaak weer even op weg geholpen worden. Daar komt een re-integratieconsulent bij kijken! Je helpt een medewerker om weer aan de slag te gaan, terwijl je ook rekening houdt met de wensen van je werkgever.
 • Loopbaanadviseur
  Jij helpt mensen aan de baan die het beste bij ze past. Dat kan als onafhankelijk adviseur, maar je kunt deze rol ook binnen een bedrijf hebben. Je bent een ster in begrijpen wat iemand nodig heeft en welke baan daarbij past. Het is jouw doel om een medewerker op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Zo help jij iedereen (mentaal) gezond en tevreden te houden.
 • Werving- & selectiespecialist/recruiter
  Je bent voortdurend op zoek naar talent voor je organisatie. Tegenwoordig heet dat ook wel ‘talent hacker’. Je doet dat via allerlei kanalen, zoals sociale media, banensites en LinkedIN. Je zorgt ervoor dat de organisatie aantrekkelijk is voor potentiële nieuwe werknemers (employer branding). Het is afwisselend werk en je hebt veel interactie met andere mensen. Of je dat nu doet bij een grote organisatie of voor een werving- & selectiebureau.

Doorstuderen

Ben je nog niet uitgestudeerd na het halen van je diploma? Kies dan voor een master, bijvoorbeeld Strategisch Human Resource Management of Human Resource Studies.

 

AACSB Internationaal

De opleiding International Business van NHL Stenden Hogeschool is lid van de AACSB - de “Association to Advance Collegiate Schools of Busines”. De AACSB Business Education Alliance, is een netwerk van business schools en zakelijke; non-profit en publieke sector organisaties, die zich toeleggen op het delen van kennis en best practices die innovatie in het bedrijfsleven versnellen. AACSB biedt kwaliteitsborging, informatie over bedrijfsonderwijs en diensten voor professionele ontwikkeling aan meer dan 1.600 lidorganisaties en meer dan 800 geaccrediteerde business schools wereldwijd. Als lid van de Business Education Alliance maken we deel uit van 's werelds grootste netwerk van business schools en organisaties die zich richten op het bevorderen van business in het onderwijs.

 

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Human Resource Management op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!