International Human Resource Management
Afbeelding
ba-header-international-HRM-lwd
Afbeelding
ba-header-international-HRM-lwd

International Human Resource Management

Studieduur
4 jaar
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Als HR-professional van de toekomst snap je als geen ander hoe belangrijk mensen zijn voor organisaties. Je vindt het leuk om na te denken over hoe een organisatie mensen langdurig en met plezier aan het werk kan houden. Kies je voor de Engelstalige opleiding International Human Resources, dan combineer je psychlogie en kennis over Human Resource Management (HRM). Je leert hoe mensen uit verschillende culturen zich gedragen in organisaties en welke invloed dit heeft op werkprocessen. Je ontwikkelt vaardigheden om nieuw talent te werven, ontwikkelen en behouden. Zo word je goed voorbereid op het werken in een internationale organisatie.  

 

Daarom kies je voor International Human Resource Management:

  • Uniek: tijdens de opleiding leer je hoe je facetten uit de psychologie en HRM kunt combineren. Daardoor word je een professional die de menselijke en economische belangen van een organisatie weet te verbinden 
  • Praktijkgericht: je gaat direct aan de slag met actuele praktijkopdrachten  
  • Internationaal: je doet tijdens je opleiding al vijf maanden buitenlandse ervaring op met een buitenlandse stage of een Grand Tour naar Thailand, Bali of Afrika 
  • Mensgericht: met minoren als Neuropsychology en Inclusion & Diversity verdiep je je in gedrag en leer je omgaan met de menselijke kant van bedrijfsvoering. 
Afbeelding
Meet the originals voltijd open dag

Open Dag

9 november 2024, 10.00-16.00 uur

Open Dag

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
4 jaar

Wat staat je te wachten bij de opleiding International Human Resource Management? 

De wereld van Human Resources is dynamisch en verandert snel. Steeds meer organisaties stellen de belangen en het geluk van hun medewerkers centraal in hun bedrijfsvoering. Maar hoe combineer je dat met de economische en morele belangen van een organisatie? De Engelstalige bachelor International Human Resource Management speelt in op deze trend door te focussen op menselijk gedrag. Zo doe je bijvoorbeeld opdrachten over diversiteit en inclusie en over mentale gezondheid en het werkgeluk van medewerkers. Tijdens de opleiding ontwikkel je analytische vaardigheden en leer je hoe je een situatie, probleem of vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken kunt bekijken. Je focust je niet alleen op Nederlandse bedrijven, maar kijkt ook naar hoe bedrijven wereldwijd opereren. Als je de opleiding hebt afgerond ben je een HR-professional die kan werken in een internationale markt met oog voor de medewerker, de planeet en de winstgevendheid van een bedrijf. 

In de praktijk 

Tijdens de opleiding werk je zoveel mogelijk aan vraagstukken uit het internationale werkveld. Dit doe je in kleine groepjes, zodat er voldoende ruimte is om te vragen en te leren. Je ontwikkelt zo je eigen vaardigheden en leert in samenwerking met anderen te zoeken naar oplossingen voor je vraagstuk. Ook doe je praktijkervaring op tijdens je stages in Nederland of in het buitenland.  

Internationaal 

Je volgt de Bachelor International Human Resource Management volledig in het Engels en studeert samen met klasgenoten van over de hele wereld. Met de minoren Neuropsychology en Inclusion en Diversity leer je om te gaan met intercultureel, menselijk gedrag. Zo ben je voorbereid op het werken in een internationale organisatie.

 

Gerelateerde studieprogramma’s  

Afbeelding
Testimonial-nick-ntoumas
“Some of the team struggled to work together. It was a learning experience for me as coach”
Afbeelding
Testimonial Nick Ntoumas
Nick Ntoumas
Student International Human Resource Management