Afbeelding
ad-human-resource-management-vt-lwd
Afbeelding
ad-human-resource-management-vt-lwd

Human Resource Management (Ad)

Andere varianten
Studieduur
2 jaar
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Benieuwd of de opleiding Human Resource Management (Ad) iets voor jou is? Jij begrijpt dat het succes van een bedrijf schuilt achter de mensen. Dit begint met de juiste persoon op de juiste plaats, maar gaat verder dan dit. De HR-professional staat voor meer uitdagingen doordat de werkdruk steeds groter wordt, denk aan duurzame inzetbaarheid en re-integratie, maar ook thematiek zoals inclusie en diversiteit. Jij bent die mensen-mens die nieuwsgierig is naar het gedrag van mensen in organisaties. En houdt ervan om samen met anderen een bijdrage te leveren aan een optimale werkomgeving. Binnen de associate degree (ad) human resource management ga je aan de slag met actuele uitdagingen binnen het hrm werkveld en leer jij de link te leggen tussen mens en organisatie.

In de praktijk

Kies jij voor human resource management associate degree bij NHL Stenden dan studeer je aan één van de beste human resource management opleidingen volgens de Keuzegids hbo. Binnen de opleiding draait het om de balans tussen mens en organisatie. Hoe ga je als bedrijf om met thuiswerkbeleid? En welke cruciale vaardigheden zijn nodig voor het toekomstige personeelsbestand binnen organisaties door de toename van technologie én digitalisering? Jouw persoonlijke ontwikkeling en het onder de knie krijgen van professionele vaardigheden staan daarom centraal. Jij leert daarnaast veel over ethiek, recruitment en arbeidsmarktontwikkeling. Dit leer je niet uit de boeken. Bij de opleiding human resource management leer jij door actuele vraagstukken uit de praktijk uit te werken samen met je klasgenoten. Zo leer jij direct aan het begin van de studie hoe het er écht aan toe gaat in het werkveld.

Data en Artificial Intelligence 

Tijdens de ad human resource management leer jij over werving, selectie en talentontwikkeling. Maar nog belangrijker is hoe jij dit kan doen met behulp van de nieuwste technologieën zonder de ethische aspecten uit het oog te verliezen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van algoritmes bij werving en selectie. Volg jij de ad hrm opleiding dan ben jij straks in staat om deze actuele vraagstukken vanuit een kritische en nieuwsgierige houding te verbeteren en optimaliseren met innovatieve concepten. Dit doe jij door al tijdens de opleiding hrm aan de slag te gaan met belangrijke vaardigheden zoals samenwerken en lerend vermogen.

Jij kiest voor de associate degree Human Resource Management, omdat:

  • Jij binnen 2 jaar een hbo diploma in hrm kan behalen
  • Er veel persoonlijke aandacht is voor jou als student
  • Jij dan studeert aan één van de beste HRM-opleidingen volgens de Keuzegids hbo. 
  • Jij vanaf het begin werkt aan vraagstukken van echte opdrachtgevers.
  • Jij meer wilt leren over recruitment van personeel.
  • Jij nieuwsgierig bent naar het gedrag van mensen in organisaties.
Afbeelding
Meet the originals voltijd open dag

Open Dag Voltijd

4 juni 2024, 16.00 - 20:00 uur

Open Dag

Studiekenmerken associate degree HRM

Tijdens de associate degree opleiding Human Resource Management ga je aan de slag met thema’s zoals ethiek, recruitment, maar kijk je ook naar de bedrijfseconomische kant van het vak HRM. De opleiding kan je volgen in Leeuwarden.

Diploma
Associate degree
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten bij de Ad Human Resource Management?

Binnen de Human Resource Management associate degree werk je veel samen met anderen. Jij leert door middel van opdrachten uit de praktijk die je in groepen uitvoert. De Ad HRM is dus erg praktijkgericht. Tijdens deze twee jaar loop je twee keer een half jaar stage waarbij je 1 lesdag per week op school bent. Jij kan jouw kennis over wet- en regelgeving en werving & selectie activiteiten direct toepassen in de praktijk. Tijdens de associate degree HRM opleiding leer je het brede HR- werkveld kennen, want dit werk is heel divers. De ene dag ben je bezig met vacatures opstellen om nieuwe personeelsleden te werven en de volgende dag maak je plannen om de gezondheid en vitaliteit van je huidige medewerkers te verbeteren. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar doe je dit samen met je collega’s. Samenwerken vormt daarom ook een belangrijk onderdeel van de opleiding Human Resource Management.

Andere varianten Human Resource Management

De opleiding is te volgen in verschillende onderwijsvormen. Zo kan jij kiezen om de Ad HRM in voltijd of deeltijd te volgen. Ontdek hieronder welke varianten er zijn.

Afbeelding
ervaringsverhaal-suzanne-visser.jpg
“Tijdens de opleiding spelen ze in op trends uit het werkveld.”
Afbeelding
ervaringsverhaal-suzanne-visser.jpg
Suzanne Visser
Student Ad Human Resource Management

De wereld ligt aan je voeten met de associate degree opleiding Human Resource Management

Droom jij van een stage in het buitenland? Of wil je graag een deel van je studie bij een hogeschool over de grens volgen? Het kan met een Grand Tour, ons Exchange-programma of een uitdagende stageplek waar ook ter wereld. Bij NHL Stenden word je voorbereid op een internationale, interculturele en steeds veranderende (werk)omgeving. Zo ligt de wereld aan je voeten!

Wil jij meer weten of wat je gaat doen tijdens de Ad opleiding Human Resource Management?

Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens de tweejarige associate degree opleiding human resource management? Bekijk de studieopbouw op deze pagina.

Wat kan ik worden na afronding van de opleiding?
Wat kun je worden na afronding van de ad human resource management? Alle informatie over jouw toekomst vind je hier.  Of neem een kijkje bij de ervaringsverhalen van onze (oud) studenten en ontdek bij welke bedrijven zij terecht zijn gekomen.

Wat je moet weten over de associate degree hrm
Belangrijke informatie over de toelatingseisen, kosten en overige zaken over de opleiding human resource management vind je op de pagina praktische zaken.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!