Afbeelding
ad-human-resource-management-vt-lwd.jpg
Afbeelding
ad-human-resource-management-vt-lwd.jpg

Human Resource Management (Ad)

Heb jij oog voor zowel de zakelijke als menselijke kant in een organisatie of bedrijf? Als HR-professional zorg jij voor de juiste persoon, op de juiste plaats.

Variaties op deze studie
Studieduur
2 jaar
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Vind je het leuk om wet- en regelgeving rond arbeid te leren en toe te passen? Lijkt het je een mooie uitdaging om mensen te begeleiden naar een nieuwe loopbaan of na ziekte weer te helpen re-integreren in de organisatie?

Je kiest de Ad wanneer je een vak wilt leren waarin mensen centraal staan, maar je jezelf niet direct voor 4 jaar vast wilt leggen. De Ad doe je in twee jaar en daarna kun je meteen aan de slag. Na de Ad kun je nog twee jaar doorstuderen en alsnog de 4-jarige bacheloropleiding HRM afronden.

  • Je past je kennis direct toe in de praktijk
  • Veel ruimte voor je eigen ontwikkeling
  • Kleinschalige opleiding waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt
  • Uitstekende baankansen in uiteenlopende rollen

Wat staat je te wachten?

Werknemers bepalen het succes van een organisatie. Je moet als bedrijf dus goed zorgen voor je mensen en in ze investeren. Als toekomstig HR-professional leer je bij de associate degree hoe je dat doet. De Ad is een praktijkgerichte opleiding, je loopt twee keer een half jaar stage in combinatie met 1 lesdag per week op school. Je maakt kennis met wet- en regelgeving, de rechten en plichten van werkgevers en werknemers en je verwerft vaardigheden voor werving & selectie-activiteiten. De werkzaamheden van een HR-specialist zijn heel divers: van vacatures opstellen en nieuwe personeelsleden aannemen, tot plannen maken om de gezondheid en vitaliteit van medewerkers te verbeteren.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Afbeelding
Kosten

Onderwijsprogramma

Het onderwijsprogramma van de associate degree HRM bestaat uit 6 modules. Thema’s van deze modules zijn: arbeidsmarkt, werving & selectie, stagelopen, arbeidsverhoudingen, HRM en nieuwe technologie, en de afstudeerstage. In totaal moet je 120 EC’s halen voor een diploma.

Afbeelding
ervaringsverhaal-suzanne-visser.jpg
“Tijdens de opleiding spelen ze in op trends uit het werkveld.”
Afbeelding
ervaringsverhaal-suzanne-visser.jpg
Suzanne Visser
Student Ad Human Resource Management

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!