Studieopbouw associate degree Human Resource Management

De associate degree Human Resource Management is ontstaan door vraag uit de arbeidsmarkt. Het programma is in samenwerking met het bedrijfsleven ingevuld en daardoor erg praktijkgericht. Direct in het eerste jaar van de opleiding ga je al een half jaar stage lopen en maak je kennis met projecten voor echte opdrachtgevers. Teamwork is daarbij cruciaal, want ook later tijdens je loopbaan als HR-professional werk je regelmatig samen.

Afbeelding
sfeer-ad-human-resource-management-vt-lwd.jpg
Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Design Based Education

De wereld van morgen wordt bepaald door de mensen van vandaag. Jij speelt daarin een belangrijke rol.

Met Design Based Education heb je veel invloed op je eigen leerroute. Je werkt in kleine groepen met studenten van andere opleidingen aan echte vraagstukken. Je experimenteert en test oplossingen in de nationale of internationale praktijk. Feedback van medestudenten, opdrachtgevers en docenten helpt je om te evalueren en je ideeën aan te scherpen.

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Projecten

Afbeelding
minoren-algemeen-sfeer.jpg

Businessgame

Je ervaart hoe het is om als lid van een managementteam een fabriek te runnen. Met het team probeer je tot een succesvolle strategie te komen.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.