Jouw toekomst na afronding van associate degree Human Resource Management

Met een associate degree Human Resource Management op zak, ben je welkom bij veel organisaties. Misschien ga jij aan de slag bij een bank als HR-medewerker. Of als recruiter bij een uitzendbureau. Je hebt veel opties en de kans op een baan is groot. Onze studenten krijgen tijdens hun afstudeerstage regelmatig een baan aangeboden.

Afbeelding
ad-human-resource-management-vt-lwd

Beroepen

Misschien staat jouw droombaan hier wel bij:

 • Verzuimconsulent
  Je adviseert je werkgever over hoe het bedrijf het beste met verzuim om kan gaan. Ook zorg je ervoor dat de werksfeer goed is, zodat verzuim minder voorkomt. Daarnaast ben je er voor de medewerkers van een bedrijf, bijvoorbeeld wanneer ze moeilijk hun draai kunnen vinden. Wanneer je werkgever een verzuimgesprek heeft met een collega, ben jij erbij om te begeleiden.
   
 • Werving- & selectiespecialist/Recruiter
  Als recruiter zoek je actief naar de beste medewerkers voor een opdrachtgever. Je bent actief op platforms zoals LinkedIn en online banensites. Wanneer je die ene topper eruit pikt, zorg je er natuurlijk voor dat hij of zij voor jouw opdrachtgever kiest! Het is heel gevarieerd werk dat je voor een grote organisatie, of voor een werving- & selectiebureau kunt doen.
   
 • HR-medewerker
  Je bent het aanspreekpunt voor zowel de directie van een bedrijf als de werknemers. De directie vraagt jou bijvoorbeeld om mee te denken over het personeelsbeleid. Medewerkers bied je een luisterend oor wanneer ze tegen problemen aanlopen.
   
 • ​​​​​​​Talentcoach
  Jij kijkt samen met medewerkers naar hun duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Dit doe jij door te kijken naar de talenten van jouw medewerkers.

Doorstuderen

Wil je na het behalen van je HRM Ad-diploma nog verder studeren? Dan kun je doorstromen naar de hbo-bacheloropleiding HRM. Afhankelijk van eigen tempo en ervaring, kun je dit traject in gemiddeld twee jaar afronden.

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de Ad opleiding Human Resource Management op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!