International Hospitality & Service Management (Master) deeltijd
Hotel Management School

Praktische zaken Master International Hospitality and Service Management deeltijd

Bekijk hieronder welke eisen er komen kijken voor de toelating tot de masteropleiding International Hospitality & Service Management

Afbeelding
opleiding

Toelatingseisen

Voor de master International Hospitality and Service Management deeltijd heb je een bachelor degree nodig, bij voorkeur op het gebied van hospitality management, vrije tijd, event, toerisme, economie of business studies. Wij raden je aan om een aanmelding in Studielink te maken, zodat we jouw documenten kunnen beoordelen en evalueren. Een persoonlijk interview in het Engels kan deel uitmaken van de toelatingsprocedure. Werkervaring in deze branche is geen vereiste maar wordt wel aanbevolen.

Engels

Omdat de voertaal van de opleiding Engels is, is het belangrijk dat je deze taal goed onder de knie hebt. Wij vragen het volgende taalniveau:

  • Cambridge ESOL score FCE-C (169, of hoger) 
  • IELTS-score 6.0, (vergelijkbaar met een 7 als eindcijfer op havo)
  • TOEFL-paper score 550,
  • TOEFL-computer score 213,
  • TOEFL-internet score 80 of TOEIC2 670.

Zijn je scores lager maar wil je wel graag de Master-opleiding volgen? Dan kun jij je kennis en vaardigheden opvijzelen met een pre-Master-cursus.

Voor werkgevers

Deze professional in hospitality- en servicemanagement is opgeleid voor een functie op strategisch niveau. Hij of zij is een dienstverleningsmanager in de breedste zin van het woord; vanuit het perspectief van de klant wordt gebouwd aan de organisatiestructuur, strategieën, processen en cultuur.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Ga jij voor het eerst studeren aan het hbo? Dan betaal je in het eerste jaar waarschijnlijk de helft van het collegegeld wanneer je een voltijd, deeltijd of duale opleiding gaat volgen (m.u.v. een master). Wil je een lerarenopleiding volgen? Dan betaal je waarschijnlijk in zowel het eerste als in het tweede jaar de helft van het collegegeld. Lees meer over deze regeling.

Wettelijk collegegeld 2022/2023 € 2.209
Instellingscollegegeld 2022/2023 € 7.050
Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 7.385
Boeken, readers, (ongeveer) € 500

Afbeelding
meisje met telefoon

Virtual Tour Leeuwarden

Beleef onze campus in Leeuwarden, check onze virtual tour.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!