Kunsteducatie (Master) deeltijd

Jouw toekomst na afronding van de Master Kunsteducatie deeltijd

Met een Master International Kunsteducatie op zak heb je veel verschillende carrièremogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Afbeelding
sfeer

Loopbaan

Na je afstuderen heb je de graad Master of Education en:

  • ben je in staat om de beroepspraktijk te vernieuwen op basis van praktijkgericht onderzoek
  • ben je in staat een voortrekkersrol te spelen bij de ontwikkeling van een interdisciplinair curriculum en kunsteducatief (onderwijs)beleid met gebruikmaking van innovatieve pedagogisch-didactische inzichten
  • ben je in staat om een kunsteducatieve opdracht of project tot stand te brengen in de rol van coach, facilitator of manager
  • Ben je in staat om als intermediair onderwijs- en kunstinstellingen in het binnen- en buitenschoolse werkveld met elkaar te verbinden en nieuwe vormen van samenwerking tussen kunst, educatie en verschillende participanten te initiëren.

Met een masterdiploma van deze studie ben jij in staat om innovatief, onderzoekend en vakoverstijgend te denken. Je kunt niet alleen kunsteducatieve projecten ontwikkelen, maar ze ook sterk onderbouwen vanuit kunstpedagogisch perspectief. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als coördinator kunstvakken in het middelbaar onderwijs, als onderzoeker in de cultuureducatie of als cultureel ondernemer.

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de Master Master kunsteducatie deeltijd op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!