Afbeelding
m-kunsteducatie-dt-gron.JPG
Afbeelding
m-kunsteducatie-dt-gron.JPG

Kunsteducatie (Master) deeltijd

Ben jij werkzaam in de sectoren kunst, onderwijs of welzijn en wil jij je verder ontwikkelen als professional in de kunsteducatie?

Studieduur
2 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Groningen
Diploma
Master

Zoek je naar een opleiding die je kunt combineren met je huidige baan? Dan is de master Kunsteducatie in deeltijd iets voor jou!

  • Maatwerk voor jouw persoonlijke situatie
  • Starten in februari of september

Wat staat je te wachten?

Wil je doorgroeien, bijleren of je specialiseren? Ben je op zoek naar verandering in je werk? In de masteropleiding verdiep en verbreed je de artistieke en kunstpedagogische competenties uit de bachelor. Je studeert samen met professionals uit alle kunstdisciplines en werkvelden, binnen en buiten het onderwijs. Zo krijg je rijk feedback en een veelvoud aan perspectieven op je vraagstukken uit de praktijk. De deeltijdmaster Kunsteducatie kun je combineren met werk, gezin of andere zaken die je tijd vragen.

De studie bestaat uitviermodules(masterwerkplaatsen).Daarin staan de respectievelijke rollen van kunstenaar,educatoren onderzoeker centraal. Tijdens de laatste modulepositioneer je deverworven kennisactief en ondernemend in het werkveld.

Studiekenmerken

Diploma
Master
Start in
februari & september
Locatie
Groningen
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Lesdag
Maandag & Dinsdag
Afbeelding
Kosten

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!