logistiek

HBO-opleidingen Logistiek

Zoek jij een hbo-opleiding met veel kans op een baan in binnen- en buitenland? Wil je een opleiding in de logistiek volgen? Kun je goed organiseren en problemen oplossen en wil je specialist worden op het gebied van logistieke processen, interne organisatie, marketing, productie en inkoop? Kies dan voor een logistieke opleiding van NHL Stenden Hogeschool. Bij deze (flexibele) opleidingen ontwikkel je jezelf tot logistiek professional op een manier die bij jou past.

  • Flexibele opleidingen waarbij je leert door te doen in de praktijk.
  • Vierjarige hbo-bachelor of tweejarige praktijkgerichte associate degree.
  • Studeer voltijd of combineer werk en studie met onze flexibele deeltijdopleiding.

Kies jouw logistieke opleiding

b_logistics_management_nl_header

Logistics Management, Bachelor, voltijd

Ben jij een echt organisatietalent, kan je goed problemen oplossen en durf je knopen door te hakken? Leer je graag in de praktijk? Dan is de opleiding Logistics Management jouw studie!

Bekijk de opleiding
du_logictics_management_top

Logistics Management (duaal)

Zoek je een hbo-opleiding die je kunt combineren met jouw baan in de logistiek? Heb je ambities om door te groeien? Wil jij jouw organisatietalent verder ontwikkelen? Maak je ambities waar en kies voor de bachelor Logistics Management.

Bekijk de opleiding

Ad Logistiek en Economie (duaal)

Werk jij in de logistiek en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Krijg je er energie van om de logistieke processen te verbeteren? Combineer werken en leren in de tweejarige associate degree Logistiek en Economie.

Bekijk de opleiding

Zoek je een andere opleiding die aansluit bij jouw ambities?

Bij NHL Stenden vind je de opleiding die bij jou past.