nhl-stenden-windmill

Kenniscampus Leeuwarden

Wie je ook bent en wat je ook doet: studeren, werken, onderzoeken of recreëren, het kan allemaal op Kenniscampus Leeuwarden. Je kunt er zelfs wonen. De campus is dé plek waar je met elkaar kennis maakt.

Kenniscampus Leeuwarden is een intensief, maar vooral bijzonder project. Kenniscampus Leeuwarden is ambitieus. Op één terrein hogescholen, studentenwoningen, kennisintensieve bedrijven, sporthal, strand en horeca. De Kenniscampus Leeuwarden is niet enkel werken en leren; het is ook een nieuw recreatiegebied in Leeuwarden, op loopafstand van het stadscentrum. Je komt elkaar tegen op Kenniscampus Leeuwarden, ook als je er niet studeert!

Kunstwerk EX strata

Op het Kennisplein tussen de gebouwen van NHL Stenden vind je het kunstwerk EX strata van kunstenaar Ralf Gschwend (ralfonso.com). Het kunstwerk is geheel gemaakt van R.V.S. en voorzien van honderden LED lights die vanaf een app of website te bedienen zijn.

Evenement aanvragen

Zowel studenten als bedrijven kunnen een evenement organiseren op het Kenniscampusterrein. Het is nodig hiervoor toestemming aan te vragen. Het verzoek kunt u daarvoor d.m.v.  aanvraagformulier indienen.

Naar het formulier

Housing

Finding a place to live in the north of the Netherlands where NHL Stenden’s branches are located is relatively easy.

More information about housing

Contact

secretariaat@kenniscampus.nl
Rengerslaan 8, 8917 DD Leeuwarden
Tel: 06-8379 8623