Go for the max level, become a master

Go for the max, become a master

Wil je doorgroeien, een meester worden in je vakgebied of ga je juist voor die promotie? Waar je ook voor gaat, haal het maximale uit jezelf, voor jezelf. Dan kies je voor een professionele (hbo) master van NHL Stenden Hogeschool. Of je nu een voltijd of deeltijd master kiest. Of je nu studeert in Leeuwarden, Emmen, Groningen, Zwolle of Amsterdam. Bij NHL Stenden vind je een ruim aanbod masteropleidingen.

Go for the max > choose your master

Voltijd masters

Op zoek naar verdieping na je bachelor of universitaire opleiding? Met een professionele voltijd master van NHL Stenden ontwikkel je je tot een expert. Verleg je eigen grenzen, ga voor het maximale met een voltijd master.

Bekijk onze voltijd master opleidingen
morgen begint vandaag

Deeltijd masters

Altijd al de wens om meer expertise en meesterschap te ontwikkelen in je vakgebied? Maximaliseer je kennis en combineer werk en studie op een manier die aansluit bij jouw ambities én privéleven met een deeltijd master.

Bekijk onze deeltijd master opleidingen

Go for the max level > see our best masters

Opleidingen die in de Keuzegids als beste beoordeeld worden, krijgen een speciale kwaliteitszegel uitgereikt. In de Keuzegids Hbo 2019 krijgen onderstaande masteropleidingen een oordeel van 76 punten of hoger in een landelijke kwaliteitsvergelijking. Daarmee behoren deze masters tot de beste van Nederland.