Afbeelding
Header minormarkt
Afbeelding
Header minormarkt
Minor

Digital Entrepreneurship

Start in
april & november
Ec
15 ECTS
Locatie
Thailand

Dit is geen nieuwe minor om je te leren hoe je een businessplan schrijft. Beschouw deze minor als een mini-incubator om een bedrijfsidee om te zetten in een inkomstenstroom.

  • Unit 1:

1. Productontwikkeling: maak low-fidelity en vervolgens high-fidelity prototypes en een live versie van uw website of app.

2. Beheer van multimediacampagnes: leer foto- en videocampagnes maken met je telefoon/drone en gebruik videobewerkingssoftware om ze boeiend te maken.

  • Unit 2:

1. Testreis: Gebruik de nieuwste tools zoals Analytics, Heatmaps, chatbots om de gebruikerservaring te verbeteren.

2. Campagnebeheer: Besteed een budget aan de juiste kanalen (AdWords, AdMob, Social Media, Amazon Marketplace) om uw inkomsten te maximaliseren.

  • Unit 3:

1. Groeistrategie: Leer nieuwe tools (AI, AR, Data) en technieken (Blue Ocean) om een langetermijnstrategie voor uw merk te hebben.

2. Netwerken: leer van onze gastsprekers, bezoek creatieve ruimtes en onze branchepartners. Woon evenementen bij om inspiratie op te doen.

Droom je ervan om je eigen baas te worden en je eigen bedrijf te starten? Welkom in Thailand, het land van de glimlach en de digitale nomaden! Deze minor voorziet je van soft en hard skills (op de EENVOUDIGE manier) om je droom waar te maken.

Overweeg je een app of website te maken, maar weet u niet hoe u moet coderen? We hebben kant-en-klare sjablonen waarmee u direct aan de slag kunt.

Influencer worden of opvallende video's maken zonder te investeren in dure apparatuur? We leren je hoe je boeiende campagnes samenstelt met je telefoon en After Effects. Denk je graag out of the box en buiten het klaslokaal? Ontdek de creatieve kant van Bangkok, woon evenementen bij en netwerk met andere digitale ondernemers!


 

Inhoud van de minor

Kijk voor meer informatie over deze minor op de Engelstalige website.  

Deze minor wordt aangeboden door de opleiding Creative Business.

Studiekenmerken

Start in
april & november
Locatie
Thailand
Taal
Engels
EC's
15 ECTS
Type minor
Voor alle hbo-opleidingen

Vragen?

Heb je vragen over deze minor? Stel ze via het online formulier.

Stel je vraag