Feestelijke kersttour van NHL Stenden verovert Noord-Nederland

Afbeelding
Kersttruck

Afgelopen week stond Noord-Nederland op zijn kop dankzij de kersttour van NHL Stenden Hogeschool, die door het Noorden trok om haar studenten, medewerkers en belangrijkste samenwerkingspartners een uniek feestje op wielen te bezorgen.

Van 18 tot en met 22 december toerde NHL Stenden met een legendarische kersttour door Friesland, Groningen en Drenthe. De hogeschool toverde een vrachtwagen om tot een rijdend feestje, volledig in lijn met het nieuwe merkconcept, genaamd 'Home of the originals'. Compleet met muzikale ondersteuning van DJ AllThaFokk (Almer Fokkema) gingen ze de weg op. “Dit is te gek! We vieren meerdere feestjes op een dag en elke is weer uniek!” legt Almer uit. Dirk Giesing van Giesing & Zn Transport stelde zijn vrachtwagen beschikbaar voor het project. “Zoiets maak je niet vaak mee!”

Kroon op het kerstgevoel

Het pop-up kerstevent van NHL Stenden veroorzaakte veel enthousiasme. Een moeder deelde via social media: "Onze zoon kwam helemaal enthousiast thuis van school (Piter Jelles !mpulse), bedankt daarvoor!" Ook bij Omrop Fryslân ging het feest niet onopgemerkt voorbij. "Dit is de kroon op het kerstgevoel!"

NHL Stenden bezocht afgelopen week haar locaties in Leeuwarden, Emmen, Assen en Groningen maar ging ook langs samenwerkingspartners en andere onderwijsinstellingen als Firda, Drenthe College en Hanzehogeschool Groningen. De woordvoerder benadrukt: "We zijn enorm dankbaar voor onze studenten, medewerkers, samenwerkingspartners en de scholen die onze toekomstige studenten voorbereiden op een hbo-opleiding. Het is prachtig om te zien hoe dit feestje door hen wordt ontvangen. Uiteindelijk is al dat enthousiasme waar we het voor doen!"