Hotel Management School Leeuwarden in de prijzen bij HotelloTOP

Afbeelding
nxt gm ilse koning

Hotel Management School Leeuwarden leidt al meer dan 30 jaar gewaardeerde topprofessionals en game changers in de hospitality op. Woensdag 10 januari, tijdens het HotelloTOP Year Event dat plaatsvond op de Horecava in RAI Amsterdam, sleepte Hotel Management School Leeuwarden twee grote prijzen in de wacht: The NXT GM Challenge en Hotello of the Year.

Een baan als general manager  

The NXT GM Challenge is bedoeld voor getalenteerde hotello’s: studenten die studeren of pas afstudeerden aan een hotelschool. Vince Meurders (4e jaars bachelor student) nam het tijdens die challenge op tegen nog drie andere kanshebbers. Zijn doorzettingsvermogen en creativiteit zorgde er uiteindelijk voor dat hij de prijs in de wacht sleepte: op 1 september ontvangt hij de hotelsleutel van NH Schiller en NH Caransa in hartje Amsterdam en gaat een jaar aan de slag als general manager. Een unieke kans voor hem om te laten zien wat hij in huis heeft. Vince neemt het stokje over van Lynn Woltjes (alumna cohort 2020), die de editie 2023 won en nu bezig is aan haar jaar als general manager.

Hotello of the Year 

Vince Meurders was woensdag niet de enige hotello van Hotel Management School Leeuwarden die in de prijzen viel. Iris Koning (alumna cohort 2011) liet meer dan 40 genomineerden, 5 halve finalisten en twee andere finalisten achter zich tijdens de Hotello of the Year Award en ging er vandoor met de prestigieuze prijs.

Marco ten Hoor, Directeur Hotel Management School Leeuwarden kijkt terug op een succesvol evenement: “Onze studenten zijn future proof en game changers in de hospitality industrie. Het zijn young professionals met een stevig fundament die kunnen anticiperen op veranderingen en een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen. Dat is tijdens deze editie van de HotelloTOP bekroond met twee prijzen, en daar zijn we als Hotel Management School Leeuwarden heel trots op!”

Afbeelding
Een drietal studenten staande rondom een tafel in de NHL Stenden Hotel Management School

Hotel Management School Leeuwarden

Hotel Management School Leeuwarden is met 3.000 associate-, bachelor- en masterstudenten uit meer dan 50 landen en meer dan 13.000 alumni wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa.