Op onze kleinschalige NHL Stenden-locatie in Meppel kun je de opleidingen International Teacher Education for Primary Schools en International Teacher Education for Secondary School volgen. Heb je een voorkeur voor een overzichtelijke stad? Dan voel je je vast snel thuis in Meppel. 

Meppel is klein, maar doet wat betreft gezelligheid niet onder voor grotere steden. Je kunt er goed uit eten, uitgaan, naar de schouwburg of bioscoop. Meppel ligt centraal en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of trein. Wil je op kamers? Een mooie, betaalbare kamer heb je in Meppel gauw gevonden.

Afbeelding
sfeerfoto meppel 2

Meppel

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om bij locatie Meppel binnen te kijken. Om jou een indruk te geven hoe de hogeschool er op dit moment in Meppel uitziet hebben wij enkele foto toegevoegd.

Studentenhuisvesting

Voor (aankomende) studenten is een speciale website gemaakt met daarin alle informatie over studeren en het sociale leven in Meppel. Deze informatie is in het Engels, maar is van toepassing voor alle studenten die in Meppel (gaan) studeren.

Online zoeken naar woonruimte

Zo vind je op deze website bijvoorbeeld een Facebook groep over huisvesting , als je op zoek bent naar woonruimte. Daarnaast is er een algemene Facebook omgeving gemaakt, waar je terecht kunt met al je vragen over je studie, of over het studentenleven in Meppel.

Meer informatie over Meppel